Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βιοανόργανη χημεία
Συγγραφέας:   Robert W. Hay


Offer
Το βιβλίο αυτό απεικονίζει τη σημαντική και ουσιαστική εξέλιξη που έχει σημειωθεί στο επικαλυπτόμενο πεδίο μεταξύ της Ανόργανης Χημείας και των Βιολογικών επιστημών. Η ζωή εξαρτάται από την Ανόργανη Χημεία, όπως και από την Οργανική, αφού πολλά μεταλλικά ιόντα καθώς και αμέταλλα παίζουν σημαίνοντα ρόλο στις λειτουργίες της. Ο νέος αυτός συνδετικός κλάδος ονομάσθηκε Βιο-ανόργανη Χημεία ή Ανόργανη Βιοχημεία και το παρόν βιβλίο αποτελεί μια εισαγωγή στο σημαντικό αυτό πεδίο.

Το βιβλίο είναι προσανατολισμένο θεματικά και κάθε κεφάλαιο παρέχει απαραίτητο υλικό βασικής υποδομής, καθώς και κατανοητή εισαγωγή στο πεδίο για τελειόφοιτους και ερευνητές. Το περιεχόμενο αποτελεί επίσης σημαντικό βοήθημα, ως συμπληρωματικό εφόδιο, για φοιτητές οι οποίοι μελετούν χημεία εντάξεως όσο και για εκείνους της Βιολογίας και της Ιατρικής. Το βιβλίο έχει πλούσια εικονογράφηση και σε κάθε κεφάλαιο δίνεται βιβλιογραφία, παρέχοντας πρόσβαση σε σημαντικά άρθρα ανασκοπήσεως και σχετικές δημοσιεύσεις.

Καθώς το πεδίο είναι επικαλυπτόμενο, έχει ληφθεί πρόνοια να συμπεριληφθούν επαρκείς βασικές γνώσεις, ώστε να διευκολύνεται η προσέγγιση του θέματος τόσο από χημικής όσο και από βιολογικής πλευράς.

Το βιβλίο απευθύνεται προς:
Τελειοφοίτους ή και μεταπτυχιακούς φοιτητές στην Ανόργανη Χημεία, ή ως συμπληρωματική πηγή σε όσους μελετούν χημεία εντάξεως. Τελειοφοίτους ή και μεταπτυχιακούς φοιτητές στη Βιολογία και στη Βιοχημεία. Ερευνητές της Ιατρικής και γενικά Βιολογικών Επιστημών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Βιο-ανόργανη Χημεία.

24χ17 εκ., 248 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 546 (Χημεία, Ανόργανη)
Άλλα πρόσωπα: Έβη Μάνεση - Ζούπα (Μεταφραστής) , Έβη Μάνεση - Ζούπα (Επιμελητής) , Δ. Ράπτης (Μεταφραστής) , Δ. Ράπτης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-02-0963-1
ISBN (10ψήφιο): 960-02-0963-4
Βάρος: 0.44 κιλά
Εκδότης: Παπαζήσης
Έτος Κυκλοφορίας: 1992
Γράψε τη δική σου κριτική
17.04
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.91
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.