Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων

Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων
Οι επιχειρήσεις σήμερα λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης των συναλλαγών και του αδιάλλακτου ανταγωνισμού αλλά και των προόδων των τεχνολογικών εξελίξεων , υπαγορεύουν από την ανάγκη μεταβολής της κοσμοθεωρίας τους.
Γενικά, κάθε επιχείρηση λειτουργεί σαν οργανισμός με ανθρώπους και μηχανήματα με σκοπό την προσέγγιση της καταναλωτικής αγοράς, παρακολουθεί δε συνεχώς όλες τις μεταλλαγές των σύγχρονων οικονομικών τεχνικών , στο διεθνή εΠ1χειρηματικό χώρο.
Η εΠ1χεΙρηση σαν οργανισμός πραγματοποιεί τους σκοπούς της όχι μόνο με τον προγραμματισμό της παραγωγής ή της προώθησης των πωλήσεων , αλλά προπάντων με μεθοδευμένη ( συστηματική) οργάνωση και διοίκηση. Οι δύο αυτές έννοιες θα πρέπει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον επιχειρηματικό χώρο, ώστε να αποτελούν μικρογραφία μιας σύγχρονης οργανωμένης κοινωνίας.
Είναι γνωστό ότι μέσα σ΄ ένα σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον με τη συνεργασία και επικοινωνία που αναπτύσσουν οι εργαζόμενοι, αφ΄ ενός επιτυγχάνουν θετικό οικονομικό αποτέλεσμα, αφ΄ ετέρου διαμορφώνουν μια κοινωνία persona, ώστε πάντοτε με άνεση να παίζουν τους επαγγελματικούς τους ρόλους ανάλογα με τις εργασιακές συνθήκες μέσα στην εΠ1χεΙρηση.
Εδώ θέλουμε να εΠ1σημάνουμε ότι η πραγματοποίηση των στόχων της σύγχρονης επιχείρησης εξαρτάται από την πολιτική της αλλά και από την πιστή εφαρμογή των κανόνων της οργάνωσης και διοίκησης.
Αυτός ακριβώς είναι ο κύριος προβληματισμός, που θα διερευνηθεί στο εγχειρίδιο αυτό, έχοντας υπόψη τις αλλαγές, που τόσο ραγδαία λαμβάνουν χώρα, σ΄ όλους του επιχειρησιακούς χώρους, των τομέων της οικονομίας μας.


Σημείωση: Ανατύπωση: 2005

24χ17 εκ., 263 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Βιβλιοθήκη Διοίκησης
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-286-264-3
ISBN (10ψήφιο): 960-286-264-5
Βάρος: 0.501 κιλά
Εκδότης: Έλλην
Έτος Κυκλοφορίας: 1997
Γράψε τη δική σου κριτική
15.28
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

11.92
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.