Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Υδατοκαλλιέργειες ευρύαλων ψαριών
(Λαβράκι και τσιπούρα: Τεχνικές της αναπαραγωγής και πάχυνσης)

Υδατοκαλλιέργειες ευρύαλων ψαριών
[...]Το πρώτο μέρος αναφέρεται στην αναπαραγωγή και την καλλιέργεια των νυμφικών σταδίων σε ελεγχόμενες συνθήκες. Περιέχονται πληροφορίες για την εκτροφή των γεννητόρων , την παραγωγή αυγών , την επώαση και εκκόλαψή των , τις τεχνικές διαχείρισης των νυμφικών καλλιεργειών .
Επι πλέον παρουσιάζεται μια συνοπτική περιγραφή ενός τυπικού ιχθυογεννητικού σταθμού.
Το δεύτερο μέρος με το γενικό τίτλο "Μικροκαλλιέργειες" περιλαμβάνει εκτενείς πληροφορίες για το σημαντικότατο θέμα της διατροφής των νυμφικών καλλιεργειών .Δίδονται αρκετές πληροφορίες για τις καλλιέργειες φυτοπλαγκτού και ζωοπλαγκτού και για τη διαχείριση αυτών των καλλιεργειών σε σχέση με την διατροφή των νυμφών .
Το τρίτο μέρος αναφέρεται στην πάχυνση των ψαριών μέχρι το εμπορεύσιμο μέγεθος. Εδώ δίδονται πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις και την τεχνική της εκτροφής σε ιχθυοκλωβούς και χερσαίες δεξαμενές.
Τέλος στο παράρτημα του βιβλίου , αναφέρονται αναλυτικότερα στοιχεία της καλλιέργειας του φυτοπλαγκτού και ζωοπλαγκτού που χρησιμοποιούνται σαν θηράματα, καθώς και αναλυτικές τεχνικές διαχείρισης και ελέγχου.
Ευχαριστούμε θερμά, όσους συνέβαλαν με τις παρατηρήσεις τους, τις υποδείξεις και την υπομονή τους στην ολοκλήρωση αυτού του βιβλίου . Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους σπουδαστές των Τ .Ε.Ι. Μεσολογγίου οι 0- ποίοι μέσα από τις διαδικασίες του μαθήματος και των εργαστηρίων καθόρισαν έμμεσα αλλά αποτελεσματικά τον τρόπο της διάθρωσης της ύλης.
Ιδιαίτερα επίσης ευχαριστούμε το συνάδελφο Δρ. Ι. Κλαδά για τις χρήσιμες υποδείξεις του και τη φωτογραφία του εξώφυλλου.
Οι συγγραφείς θα νοιώσουν ευτυχείς αν δεχθούν παρατηρήσεις, σχόλια και κάθε άλλη επισήμανση ή υπόδειξη που θα συμβάλλει στην μεγαλύτερη λειτουργικότητα του παρόντος.
Οι συγγραφείς

25χ18 εκ., 451 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 639.8 (Υδατοκαλλιέργεια)
ISBN: 978-960-405-364-3
ISBN (10ψήφιο): 960-405-364-7
Βάρος: 0.869 κιλά
Εκδότης: Ίων
Έτος Κυκλοφορίας: 2005
Γράψε τη δική σου κριτική
23.94
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.67
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.