Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διαγνωστικές δοκιμασίες στη νευροψυχολογία - νευρογλωσσολογία

Διαγνωστικές δοκιμασίες στη νευροψυχολογία - νευρογλωσσολογία
Θεωρήσαμε υποχρέωση μας,μαζί με την έκδοση του βιβλίου "Κλινική -Νευρογλωσσολογία", να εκδώσουμε επίσης, σε μία αρκετά εύχρηστη έκδοση, αυτό το βιβλίο για τη διάγνωση των παθολογικών συμπτωμάτων , αλλά και παθολογικών καταστάσεων , στη Νευροψυχολογία -Νευρογλωσσολογία.
Η διάγνωση στη Κλινική Νευροψυχολογία -Νευρογλωσσολογία, είναι αρκετά δύσκολη, εάν πράγματι θέλουμε να έχουμε ακριβή εκτίμηση των παθολογικών συμπτωμάτων , αλλά και καταστάσεων , και για το λόγο αυτό άλλωστε χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, αλλά και μελέτη, αρχικά, του βιβλίου " Κλινική - Νευροψυχολογία - Νευρογλωσσολογία " Εκδ. ΕΛΛΗΝ 1993, και κατά δεύτερο λόγο χρειάζεται επίσης μελέτη και κατανόηση αυτού του διαγνωστικού, όπως και των εξηγήσεων οι οποίες προτείνονται.
Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, όσον αφορά τη διάγνωση, μετά από αυτή τη προτεινόμενη μελέτη, ενώ ελπίζουμε ότι θα συμβάλλουμε στη καλύτερη και πιο σαφή διάγνωση των παθολογικών καταστάσεων στη Κλινική Νευροψυχολογία -Νευρογλωσσολογία.
Επιπλέον δε θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η έλλειψη βιβλιογραφίας οφείλεται στο γεγονός ότι οι διαγνωστικές αυτές δοκιμασίες προέρχονται από το εργαστήριο Νψ - Νλ του Ειδικού Ερευνητικού και Θεραπευτικού Ινστιτούτου Αθηνών "Ο εγκέφαλος" βάσει της διεθνούς βιβλιογραφίας και των δεδομένων του ως άνω εργαστηρίου.


Σημείωση: Ανατύπωση: 2005

21χ14 εκ., 269 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 616.89 (Νευροψυχολογία), 616.855 (Νευρογλωσσολογία)
ISBN: 978-960-286-066-3
ISBN (10ψήφιο): 960-286-066-9
Βάρος: 0.399 κιλά
Εκδότης: Έλλην
Έτος Κυκλοφορίας: 1993
Γράψε τη δική σου κριτική
12.23
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

9.54
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.