Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Ανατομία και φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος
Συγγραφείς:   Lucille Keir, Barbara A. Wise, Connie Krebs,


Ανατομία και φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος
Το βιβλίο "Ιατρική Βοήθεια και Φροντίδα" χωρισμένο σε τέσσερα μέρη αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, εκσυγχρονισμένο και πολύτιμο βοηθό γνώσεων για την νοσηλεύτρια και για την είσοδό της στον εργασιακό χώρο ενός ιατρείου, μιας κλινικής ή οποιουδήποτε νοσηλευτικού και θεραπευτικού κέντρου.
Η ύλη έχει οργανωθεί με τρόπο τέτοιο που να αντανακλά τις διαφορετικές αρμοδιότητες του επαγγέλματος. Για να υποστηρίξουν κάθε μία από αυτές τις περιοχές, οι συγγραφείς παρέχουν λεπτομερή, επιμελημένα και καλά τεκμηριωμένα στοιχεία που βοηθούν στην επίτευξη της επάρκειας σε κάθε αντικείμενο ευθύνης.
Είναι γνωστό ότι η άσκηση της ιατρικής συχνά αλλοιώνει τον ρόλο της νοσηλεύτριας. Για παράδειγμα πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν τις εργαστηριακές υπηρεσίες για τις αναλύσεις τους, αντί να αναθέτουν στην νοσηλεύτρια την διεξαγωγή ενός εργαστηριακού ελέγχου. Επίσης, η γεωγραφική θέση, το είδος και το μέγεθος της ιατρικής άσκησης, ο αριθμός των εργαζομένων και η προσωπική φρόνηση του γιατρού, όλα έχουν την τάση να επηρεάζ6υν τον ρόλο του νοσηλευτή.
Ο νοσηλευτής ή η νοσηλεύτρια που εργάζεται μόνη της σε ένα γραφείο πρέπει να είναι ικανή να εκτελεί όλες τις υποστηρικτικές εργασίες ενός γιατρού.
Όταν εργάζεται όμως σε μία μεγάλη μονάδα νοσοκομείο ή κλινική -συνήθως ειδικεύεται σε έναν τομέα. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να εξοικειώσει τον αναγνώστη με όλους τους τομείς απασχόλησης ενός νοσηλευτή.
Το βιβλίο είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιηθεί σαν Εισαγωγή στην Νοσηλευτική σε μια πληθώρα διαφορετικών χώρων.
-στην αίθουσα διδασκαλίας με τις οδηγίες ενός έμπειρου δασκάλου
-για προσωπική ανάγνωση και ενημέρωση του σπουδαστή
-για εργασιακή άσκηση σε ένα πραγματικό ιατρείο όπου το βιβλίο χρησιμεύει ως εγχειρίδιο
Στην τρίτη έκδοση έγιναν εκτεταμένες αλλαγές που έδωσαν έμφαση στις λειτουργίες αλλά και στους νεοτερισμούς της νοσηλευτικής εργασίες. Σε νοσοκομειακό περιβάλλον, καλύπτονται όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα και διαδικασίες καθώς και εμμονή στον έλεγχο μολυσματικών ασθενειών που είναι απαραίτητος για την αναβάθμιση της ποιότητας στην νοσηλεία. Η ανατομία και φυσιολογία αντανακλούν επίσης την πρόοδο στην γνώση, την διάγνωση και την θεραπεία. Η χρήση φωτογραφιών βελτιώνει ολόκληρο το βιβλίο.


Σημείωση: Ανατύπωση: 2005

28χ21 εκ., 237 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός τόμου: 2
ISBN Set: 960-286-194-0
ISBN13 Set: 978-960-286-194-3
Ταξινόμιση DDC: 611 (Ανατομία, Ανθρώπινη), 612 (Φυσιολογία, Ανθρώπινη)
Άλλα πρόσωπα: Μαρία Ταλαντοπούλου (Μεταφραστής)
ISBN: 978-960-286-196-7
ISBN (10ψήφιο): 960-286-196-7
Βάρος: 0.69 κιλά
Εκδότης: Έλλην
Έτος Κυκλοφορίας: 1996
Γράψε τη δική σου κριτική
18.35
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

14.31
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.