Μοριάρτι
zoom in
14.90€ -10% 13.41€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789604979950

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Μυθιστόρημα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2017

  • Εκδότης

    Anubis

Ο ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ. ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ...

Πιστεύει στ` αλήθεια κανείς αυτό που συνέβη στους Καταρράκτες του Ράιχενμπαχ; Εγώ πάντως διατηρώ αμφιβολίες - και θα σας πω γιατί. Πρώτα, όμως, θα σας συστηθώ: Φρέντερικ Τσέις, επικεφαλής ερευνητής του γραφείου Πίνκερτον της Νέας Υόρκης. Η αποστολή μου; Να σταματήσω τη δράση ενός μυστηριώδη εγκληματία, ο οποίος βιάστηκε να καλύψει το κενό που άφησε ο Μοριάρτι, ο ορκισμένος εχθρός του Σέρλοκ Χολμς.

Στο κυνήγι αυτού του τρομερού κακοποιού, τον οποίο όλοι φοβούνται αλλά δεν έχει δει κανείς, θα συνοδεύσω τον Αθελνι Τζόουνς, επιθεωρητή της Σκότλαντ Γιαρντ και ενθουσιώδη «μαθητή» του Σέρλοκ Χολμς, σε ένα μονοπάτι αίματος που οδηγεί στις πιο ζοφερές γειτονιές του Λονδίνου.

Μετά το best seller Ο Οίκος του Μεταξιού, ο Horowitz παρουσιάζει το δεύτερο μυθιστόρημά του στον κόσμο του Σέρλοκ Χολμς, ακολουθώντας πιστά την παράδοση του Arthur Conan Doyle. Το παιχνίδι ξεκινάει για άλλη μια φορά!

Anthony Horowitz

Anthony Horowitz (Συγγραφέας)

Ο Άντονι Χόροουιτς γεννήθηκε σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας το 1956 και σήμερα ζει στο βόρειο Λονδίνο με τη γυναίκα του, τους δύο γιους του και το σκύλο του. Ξεκίνησε να γράψει στα οκτώ του χρόνια και από τότε δεν έχει σταματήσει. Έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά, καθώς και σενάρια για δημοφιλείς και βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές και τον κινηματογράφο, αλλά και θεατρικά έργα. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε τουλάχιστον δώδεκα χώρες και αριθμούν χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες. Το μυθιστόρημά του "Η αγροικία Γκρούσχαμ" κέρδισε το Βραβείο Βιβλίου του Λάνκασιρ, καθώς και το Ευρωπαϊκό Βραβείο, ενώ η ραδιοφωνική διασκευή του για το BBC απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Παιδικού Ραδιοφωνικού Έργου της Ένωσης Συγγραφέων. Ο Χόροουιτς εργάζεται στο βόρειο Λονδίνο, όπου μένει με τη γυναίκα του, τους δυο γιους του και το σκύλο του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Παναγιώτα Ράπτη (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
336
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.509 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση