Διοίκηση Δημόσιων & Κοινωνικών Υπηρεσιών
zoom in
16.00€ -30% 11.17€

Το βιβλίο εξετάζει την πληθώρα των εφαρμογών που έχει η επιστήμη της διοικητικής (management) στον τομέα της διοίκησης δημόσιων και κοινωνικών υπηρεσιών, συνδυάζοντάς την με θέματα που άπτονται με την προβληματική της πολιτικής επιστήμης και πολιτικής θεωρίας, ειδικότερα, σε σχέση με τις αξίες και το δημόσιο συμφέρον. Κάνοντας μνεία στο ακρωνύμιο ΠΟΔΕΣ επικεντρώνει σε θέματα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Διοίκησης, Ελέγχου και Συντονισμού, εστιάζοντας στη χρήση πόρων για την επίτευξη στόχων μέσα σε χρονικά όρια. Είναι δομημένο σε εννέα κεφάλαια και προσεγγίζει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως σχεδιασμό, προγραμματισμό, χρονοδιαγράμματα, οργανογράμματα, ηγεσία και προσωπικότητα, ενώ ο προβληματισμός για το μάνατζμεντ διευρύνεται με ανάλυση της λήψης αποφάσεων καθώς και αναφορές στη θεωρία παιγνίων.
Δεδομένου ότι το ενδιαφέρον είναι στις δημόσιες και κοινωνικές υπηρεσίες, το μάνατζμεντ εξετάζεται πάντα σε διάλογο με πολιτικές αξίες αλλά και την εφαρμοσμένη κοινωνική πολιτική και διοίκηση.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κώστας Δικαίος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νικόλαος Μ. Πολύζος (Συγγραφέας)

Ο Νικόλαος Μ. Πολύζος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας. Διδάσκει, επίσης, σε μεταπτυχιακά προγράμματα Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας. Έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε πολλά νοσοκομεία, ενώ υπήρξε σύμβουλος Διεθνών Οργανισμών. Είναι συγγραφέας βιβλίων, άρθρων και μελετών στον χώρο της Διοίκησης και των Οικονομικών της Υγείας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αθανάσιος Καρμπέρης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
287
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.608 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση