Μικροοικονομική Ανάλυση:Θεωρία και Εφαρμογές
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μικροοικονομική Ανάλυση:Θεωρία και Εφαρμογές

Θεωρία και εφαρμογές

Δημήτριος Πασχαλούδης

Αθανάσιος Λ. Αθανάσαινας

32.11€ -20% 25.69€

Περιέχει: Σπανιότητα των Οικονομικών Πόρων & Οικονομική Επιλογή, Ζήτηση, Προσφορά & Αγορά, Θεωρία Επιλογών του Καταναλωτή, Εφαρμογές της Ανάλυσης Καταναλωτικής Ζήτησης: Ελαστικότητες & Συγκριτική Στατική Ανάλυση, Οργάνωση Επιχειρήσεων & Παραγωγή, Κόστος Παραγωγής & Θεωρία της Επιχείρησης Μεγιστοποίηση Κέρδους στις Τελείως Ανταγωνιστικές Αγορές, Ατελείς Αγορές: Μονοπώλιο, Ατελείς Αγορές: Μονοπωλιακός Ανταγωνισμός & Ολιγοπώλιο, Βιβλιογραφία, Ευρετήριο.

Δημήτριος Πασχαλούδης

Δημήτριος Πασχαλούδης (Συγγραφέας)

Ο Δημήτριος Πασχαλούδης είναι Διδάκτωρ του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Paris X Nanterre, όπου πραγματοποίησε όλες του τις σπουδές. Παράλληλα σπούδασε Κοινωνιολογία, με ειδίκευση στην Πολιτική Κοινωνιολογία. Είναι Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Α.Τ.Ε.Ι. Σερρών, πρώην Διευθυντής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας και τώρα Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στα επιστημονικά θέματα του Marketing και της Εκπαίδευσης, με συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια ως Εισηγητής στα ανωτέρω επιστημονικά πεδία. Στο Α.Τ.Ε.Ι. Σερρών, ως Αναπληρωτής Καθηγητής, επικεντρώνεται στον επιστημονικό χώρο του Marketing.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αθανάσιος Λ. Αθανάσαινας (Συγγραφέας)

Ο Αθανάσιος Αθανάσαινας είναι Διδάκτωρ Εφαρμοσμένης Οικονομικής του Κρατικού Πανεπιστημίου της Minnesota των Η.Π.Α. (1991). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης (Μ.Sc.) θετικών επιστημών του Κρατικού Πανεπιστημίου Virginia Tech των Η.Π.Α. (1986). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Ινστιτούτου του Boulder, του Κρατικού Πανεπιστημίου του Colorado των Η.Π.Α. (1984), με υποτροφία της αμερικανικής κυβέρνησης (Ίδρυμα Fulbright, 1984), απ΄ όπου αποφοίτησε με υψηλή διάκριση του Οικονομικού Ινστιτούτου (Boulder, CO). Είναι μέλος του Γεωτεχνικού και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά διεθνούς κύρους. Στο Α.Τ.Ε.Ι. Σερρών, ως Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, επικεντρώνεται στα μαθήματα της οικονομικής, των μαθηματικών οικονομικών και της περιφερειακής ανάπτυξης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
376
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.65 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση