Με μια ρακή
zoom in

Έτος 1970, σ’ ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Ένας πρωτόγνωρος έρωτας μεταξύ δύο εφήβων, έτοιμων να δώσουν τη ζωή τους ο ένας για τον άλλον, βάφεται με αίμα. Οι προκαταλήψεις μιας αυστηρής κοινωνίας, σκληρής και απόλυτης, τιμωρούν την αγάπη. 

Αθήνα, έτος 2000. Η δυναμική Αγγελική, ειδική παιδοψυχολόγος, προσπαθεί να γαληνέψει και να δυναμώσει με την αγάπη της ένα κορίτσι με αυτισμό, ένα ξεχωριστό πλάσμα με «ιδιαίτερες ικανότητες». Στην πορεία τού αγώνα της βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα καλά κρυμμένο μυστικό που θα αποκαλύψει τη σκληρή αλήθεια σε όλους, μα όχι σε εκείνη. 

Αλλάζει η μοίρα την πορεία της; Ξεφεύγεις άραγε ποτέ από την ειμαρμένη; Ποιες ανατροπές κρύβονται σε τριάντα χρόνια; Θα μαθευτεί ποτέ η αλήθεια ή θα παραμείνει κλειδωμένη στις πληγωμένες καρδιές κάποιων;

Μαρία Μαυράκη (Συγγραφέας)

Η Μαρία Μαυράκη γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στην Αθήνα και τα τελευταία δέκα χρόνια κατοικεί στη Σύρο. Σπούδασε λογιστικά και αγγλικά στην Αθήνα και εργάστηκε για είκοσι χρόνια ως βοηθός λογιστή. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τη ζωγραφική και τη συγγραφή βιβλίων και ποιημάτων. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ειρήνη Μπάιλα (Συγγραφέας)

Η Ειρήνη Μπάιλα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από τη Σύρο όπου και ζει μόνιμα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Επιτελεί τον ρόλο της μητέρας, με όλες τις χαρές και τις δυσκολίες που αυτός επιφυλάσσει. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Πάτρα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο
Σελίδες:
288
Διαστάσεις:
23.5x14
Βάρος:
0.501 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση