Ταξίδι στην Αθήνα
zoom in
12.20€ -10% 10.98€
Δύο παιδιά, ο Μίνωας και η Άρια, αποφασίζουν να γνωρίσουν όλα τα όμορφα μέρη και σημαντικά αξιοθέατα της Ελλάδας. Ξεκινώντας από την Κρήτη στο προηγούμενο ταξίδι τους, επισκέπτονται τώρα την Αθήνα και την ανακαλύπτουν μέσα από μία ενδιαφέρουσα και γεμάτη εμπειρίες ξενάγηση από τη φίλη τους τη Βάγια, μία σοφή κουκουβάγια. Ποιος να είναι, άραγε, ο επόμενος προοορισμός; Ένας μικρός ευχάριστος οδηγός, σε μέγεθος πόκετ για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο... Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Πρωτεύουσας στις διακοπές σας! Η έκδοση περιλαμβάνει και ιστορικές αναφορές καθώς και δραστηριότητες για τα παιδιά.

Μαρία Στέφωση (Φωτογράφος)

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας στις σχολές "΄Ακτο" και "Φωτοκίνηση", καθώς και φωτογραφικά σεμινάρια. Το 1989 γίνεται η πρώτη ατομική της έκθεση με τίτλο "Δημόσιοι υπάλληλοι", η δεύτερη το 1992 "Βιομηχανικό τοπίο" και η τρίτη το 1994 "Εσωτερικό τοπίο". Τον Μάιο του 1993 συμμετέχει στο Φεστιβάλ της Ολλανδικής φωτογραφίας στο Naarden και στο αφιέρωμα "Οκτώ γυναίκες από την Ευρώπη". Ως μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας "Art Studio Est" πήρε μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. Από το 1994 ως ιδρυτικό μέλος του εκδοτικού οίκου "Ίτανος" συμμετέχει στις εκδόσεις ταξιδιωτικών και φωτογραφικών λευκωμάτων.

Έλενα Κατσαντώνη

Έλενα Κατσαντώνη (Συγγραφέας)

Η Έλενα Κατσαντώνη γεννήθηκε στον Πειραιά στις 26 Ιουλίου 1975 και μεγάλωσε στο Μαρούσι Αττικής. Οι σπουδές της σχετίζονται με την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Το 2000 μετακομίζει μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ιδρύει Κέντρο Ξένων Γλωσσών, το οποίο λειτούργησε επιτυχώς για δεκατρία χρόνια. Παντρεμένη και μητέρα τριών κοριτσιών, χάρη στην αγάπη της για τα παιδιά και το ενδιαφέρον της για τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους, ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, οργανώνει συγγραφικά - παιδικά σεμινάρια σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίτανος και σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σπύρος Βερύκιος

Σπύρος Βερύκιος (Εικονογράφος)

Ο Σπύρος Βερύκιος σπούδασε ζωγραφική (1986) στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας όπου και τελείωσε τις σπουδές του στη ζωγραφική και τις γραφικές τέχνες κοντά στον Δημήτρη Μυταρά και τον Γιώργο Παπαδάκη. Το 1991 συμμετείχε στην Bienalle νέων καλλιτεχνών Μεσογείου στην Βαλένθια. Το 1995 παρακολούθησε στην ARTOON επιδοτούμενα σεμινάρια πάνω στο Κινούμενο Σχέδιο. Μια ενασχόληση που έχει και συνέχεια, μιας και το 1996 εργάστηκε στο Λονδίνο στο στούντιο "Stardust Pictures" για δυο ταινίες της Warner Bros "Space Jam" και "Fern Gully 2". Αργότερα, το 2001 σχεδίασε lay outs για τη σειρά κινουμένων σχεδίων του BBC "The Lampies" ενώ από το 2002 εργάζεται στην Αθήνα στο στούντιο Time Lapse pictures για την ταινία της Paramount "Rug rats Crossover Movie". Όλα αυτά τα χρόνια και παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητές του, εργάζεται ως story boarder για διαφημιστικές εταιρίες. Επίσης έχει διδάξει ελεύθερο σχέδιο και ζωγραφική στο κολέγιο Αθηνών (1999- 2002) ενώ από το 1997 μέχρι σήμερα διδάσκει κόμικς και ζωγραφική στη σχολή σκίτσου Ορνεράκη. Έχει πραγματοποιήσει ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, σε γνωστούς χώρους και γκαλερί, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κόμικς του δημοσιεύονται τακτικά στο περιοδικό "Βαβέλ".

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
108
Διαστάσεις:
15χ16
Βάρος:
0.142 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση