Ένας παππούς σκέτος μπελάς!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ένας παππούς σκέτος μπελάς!

Fabrizio Silei

7.70€ -24% 5.85€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601668567

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2017

  • Εκδότης

    Πατάκη

Η Μάρθα ζει µια ήρεµη ζωή µε την οικογένειά της, ώσπου µια µέρα καταφτάνει ο κοσµογυρισµένος παππούς. Ένας παππούς... σκέτος µπελάς! Mέσα σε λίγες εβδοµάδες θα σαρώσει σαν σίφουνας όλη την οικογένεια, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Μα είναι τόσο τροµερός αυτός ο παππούς; Η αλήθεια δεν είναι πάντα αυτή που νοµίζουµε µε την πρώτη µατιά. Ίσως ούτε και µε τη δεύτερη... Μια ξεκαρδιστική ιστορία και µια εκρηκτική περιπέτεια για την ξεχωριστή σχέση παππού-παιδιών-εγγονιών.

Δήμητρα Δότση (Μεταφραστής)


Fabrizio Silei (Συγγραφέας)

Ο Φαμπρίτσιο Σιλέι γεννήθηκε στη Φλωρεντία το 1967. Είναι συγγραφέας παιδικών και εφηβικών βιβλίων, καθώς και κοινωνιολόγος, ωστόσο ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως "ερευνητής μύθως και ανθρώπινων ιστοριών". Τα βιβλία του έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία κι έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Το 2014 τιμήθηκε με το βραβείο Άντερσεν καλύτερου συγγραφέα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Adriano Gon (Εικονογράφος)

Ο Αντριάνο Γκον γεννήθηκε το 1957. Εργάζεται ως εικονογράφος και ζωγράφος και συνεργάζεται με τους πιο σημαντικούς εκδοτικούς Ιταλούς και Βρετανούς εκδότες. Έργα του εκτίθενται στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
174
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.237 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση