Το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό Ζήτημα στη Λέσβο και η Τοπική Κοινωνία:Στάσεις και Συμπεριφορές
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό Ζήτημα στη Λέσβο και η Τοπική Κοινωνία:Στάσεις και Συμπεριφορές

Κωνσταντίνος Ρόντος

Νίκος Ναγόπουλος

Νίκος Πανάγος

9.92€ -20% 7.94€

Περιέχει: Πρόλογος, Εισαγωγή, Θεωρητική προσέγγιση του φαινομένου, Τεκμηρίωση έρευνας, Μεθοδολογία της έρευνας, Συλλογή δεδομένων, Επεξεργασία των δεδομένων, Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας, Συμπεράσματα, Επίλογος και μελλοντικές αναζητήσεις, βιβλιογραφία, Παράρτημα Ι: Σχέδιο Ερωτηματολογίου, Παράρτημα ΙΙ: Δημοσιότητα, Πίνακες, Διαγράμματα, Χάρτες.

Κωνσταντίνος Ρόντος

Κωνσταντίνος Ρόντος (Συγγραφέας)

Ο Κωνσταντίνος Ρόντος γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1954. Σπούδασε Οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Περιφερειακή Επιστήμη σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, από το οποίο απέκτησε το διδακτορικό δίπωλμα στη Δημογραφική Στατιστική. Στη συνέχεια έκανε μεταδιδακτορικές σπουδές σε θέματα Στατιστικής και Οικονομετρίας στο London School of Economics and Political Science. Από το 1987 μέχρι σήμερα έχει διδάξει στα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό τμήμα Κοινωνιολογίας του ιδίου Πανεπιστημίου και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Από το 1981 εργάζεται ως στατιστικός στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος, στην οποία σήμερα είναι διευθυντής. Τον Ιούλιο του 2004 εκλέχθηκε επίκουρος καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει δημοσιεύσει σημαντικό αριθμό άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκος Ναγόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Ναγόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην κοινωνιολογία και την κοινωνιογλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Σήμερα είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκος Πανάγος

Νίκος Πανάγος (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Πανάγος είναι Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας ΑΠΘ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
208
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.45 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση