The Walking Dead: Η άνοδος του κυβερνήτη
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

The Walking Dead: Η άνοδος του κυβερνήτη

Robert Kirkman

Jay Bonansinga

15.00€ -26% 11.10€
Το τέλος του κόσμου έφτασε. Μέσα σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα ο πολιτισμός, όπως όλοι τον γνωρίζαμε, κατέρρευσε. Ο Φίλιπ Μπλέικ αντιλαμβάνεται πως πουθενά δεν είναι ασφαλής. Μοναδικός του στόχος είναι να προστατέψει τη μικρή κόρη του, την Πένι. Και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα γι΄ αυτό. Η "Άνοδος του Κυβερνήτη" διαδραματίζεται στο ζοφερό μεταποκαλυπτικό σύμπαν του "The Walking Dead" και είναι το πρώτο μέρος μιας συναρπαστικής τριλογίας που παρουσιάζει ολόκληρη της ιστορία του Κυβερνήτη -του αυταρχικού ηγέτη της προστατευμένης κοινότητας του Γούντμπερι. Με νέους ήρωες, καινούριες ιστορίες και τη γνώριμη ανάλυση χαρακτήρων που έκαναν παγκόσμια επιτυχία τη διάσημη τηλεοπτική σειρά, το "The Walking Dead - Η Άνοδος του Κυβερνήτη" είναι το πρώτο μυθιστόρημα μιας σειράς βιβλίων που θα κατακτήσει τους λάτρεις των ζόμπι και των δυστοπικών ιστοριών επιβίωσης.

Robert Kirkman (Συγγραφέας)

Ο Ρόμπερτ Κέρκμαν έγινε γνωστός από τη δουλειά του στα κόμικς The Walking Dead (Image Comics) και Invincible (SKYBOUND). είναι και ένας από τους πέντε συνεταίρους της Image Comics. Διευθυντής παραγωγής και συγγραφέας της τηλεοπτικής σειράς ΄The Walking Dead΄, που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Jay Bonansinga (Συγγραφέας)

Ο Τζέι Μπονανσίνγκ είναι καταξιωμένος συγγραφέας μυθιστορημάτων τρόμου. Το πρώτο του μυθιστόρημα, "The Black Mariah", ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ για το βραβείο Bram Stoker. Στα έργα του περιλαμβάνονται τα βιβλία "Perfect Victim", "Shattered", "Twisted" και "Frozen".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χρήστος Μπαρουξής (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
372
Διαστάσεις:
20χ14
Βάρος:
0.419 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση