Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μεθοδολογίες ανάλυσης και σχεδιασμού πληροφοριακών συστημάτων

Μεθοδολογίες ανάλυσης και σχεδιασμού πληροφοριακών συστημάτων
Οι μεθοδολογίες ανάλυσης και σχεδιασμού Πληροφοριακών Συστημάτων (Π.Σ.), από τη δεκαετία του 1970 που πρωτοεμφανίσθηκαν μέχρι σήμερα, εξακολουθούν να προκαλούν δυσκολίες σ΄ αυτούς που πρέπει να διαλέξουν μια μεθοδολογία κατάλληλη για τη συγκεκριμένη προβληματική κατάστασή που αντιμετωπίζουν. Καμιά μέθοδος ή μεθοδολογία δεν μπορεί να προσφέρει πλήρη θεώρηση της συμπλοκότητας που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις/οργανισμοί στην ανάπτυξη ενός Π.Σ.. Κάθε μεθοδολογία εξετάζει το θέμα από ξεχωριστή οπτική γωνία και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη λήψη απόφασης.

Το παρόν βιβλίο στοχεύει στη δημιουργία ενός εννοιολογικού πλαισίου κατανόησης των παραδοχών που πρέπει γίνουν για την επιλογή, εφαρμογή και εποπτεία μιας μεθοδολογίας ανάπτυξης Π.Σ.. και γενικά της απρόσκοπτης ένταξης της Πληροφορικής σ΄ ένα σύγχρονο οργανωσιακό περιβάλλον. Η θεματολογία του βιβλίου, στην παρούσα τρίτη έκδοση έχει ριζικά αναθεωρηθεί ώστε να αντανακλά ακριβώς τις αλλαγές των τελευταίων ετών στο πεδίο των Π.Σ. όχι μόνο σε τεχνικό/οργανωσιακό επίπεδο αλλά και σε ερευνητικό/πρακτικό επίπεδο.

Οι Μεθοδολογίες Ανάλυσης και Σχεδιασμού Πληροφοριακών Συστημάτων παρέχουν στους σπουδαστές της Πληροφορικής, της Επιστήμης υπολογιστών, της Διοίκησης των Επιχειρήσεων αλλά και στους ερευνητές των αντίστοιχων επιστημονικών πεδίων ένα αναλυτικό βοήθημα για την κατανόηση των επιστημολογικών και οντολογικών προβλημάτων που σχετίζονται με την επιλογή μιας μεθοδολογίας ανάπτυξής Π.Σ..

24χ17 εκ., 734 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.7 (Πληροφοριακά συστήματα)
ISBN: 978-960-359-039-2
ISBN (10ψήφιο): 960-359-039-8
Βάρος: 1.212 κιλά
Εκδότης: Μπένου Ε.
Έτος Κυκλοφορίας: 2009
Γράψε τη δική σου κριτική
47.93
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

43.14
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Ευάγγελος Κιουντούζης είναι καθηγητής πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.