Η μαύρη τουλίπα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η μαύρη τουλίπα

Ο πρώτος μου Δουμάς

9.90€ -24% 7.52€

Ο Κορνήλιος Βαν Μπερλ, μεγάλος λάτρης των λουλουδιών, καταφέρνει να δημιουργήσει την περίφημη μαύρη τουλίπα. Η επιτυχία του προκαλεί τη ζήλια του ανταγωνιστή του. Κατηγορείται για προδοσία και καταλήγει στη φυλακή. Η Ρόζα, η κόρη του δεσμοφύλακά του, τον ερωτεύεται και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ραδιουργίες, συνωμοσίες, ιστορικά γεγονότα και ερωτική ιστορία συνδυάζονται σε μία συναρπαστική πλοκή.

Τζέμη Τασάκου

Τζέμη Τασάκου (Διασκευαστής)

Η Τζέμη Τασάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου κι έχει κάνει σπουδές Γαλλικής Φιλολογίας στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1996 το διήγημά της Ο Διονύσης, ο Διόνυσος και η μαμά Ηλέκτρα βραβεύτηκε στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το περιοδικό Elle, σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Καστανιώτη". Το 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο "Η ερωμένη" από τις εκδόσεις "Κέδρος".


Γεωργία Στύλου

Γεωργία Στύλου (Εικονογράφος)

Η Γεωργία Στύλου γεννήθηκε το 1977 στην Κατερίνη. Το 1996 εισήχθη στην Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της εκεί παρακολουθούσε μαθήματα ζωγραφικής, φωτογραφίας και γλυπτικής. Το 2004 ξεκίνησε σπουδές γραφιστικής (ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκης) και μετά την αποφοίτησή της ασχολείται επαγγελματικά με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου. Δουλειές της φιλοξενούνται σε βιβλία που έχουν εκδοθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Είναι μητέρα δυο παιδιών και ζει στην Θεσσαλονίκη.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
22χ24
Βάρος:
0.287 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση