Πίκο και Λόλα: Τα όνειρα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πίκο και Λόλα: Τα όνειρα

Τα όνειρα

Λίνα Σωτηροπούλου

11.10€ -24% 8.44€

Ο Πίκο και η Λόλα, ένα σκυλάκι κι ένα κουνελάκι, είναι αχώριστοι φίλοι. Στο δεύτερο βιβλίο ο Πίκοι νυστάζει και θέλει να πάει για ύπνο αλλά η Λόλα έχει ακόμα όρεξη για παιχνίδι... Λόλα! Η ώρα πέρασε, φάνηκε το φεγγάρι. Δε θες λίγο να παίξουμε; Κάνε μου αυτή τη χάρη. Βάλε πυτζάμες γρήγορα! Τα δόντια σου να πλύνεις. Τα έπλυνα τα δόντια μου, γκρινιάρης έχεις γίνει. Θέλεις να κουβεντιάσουμε πριν πέσουμε για ύπνο; Ή μήπως θες μια λιχουδιά να φτιάξουμε για δείπνο; - Με απλά και λιτά στιχάκια και διασκεδαστικές ρίμες ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός, μαγικός κόσμος. - Βοηθάει τα παιδιά να αντιληφθούν πρώτες έννοιες όπως η φιλία, η καλοσύνη, το ομαδικό πνεύμα και φυσικά να γελάσουν. - Αναπτύσσει τη φαντασία των παιδιών με τη θεματική της: Τα γενέθλια, Τα όνειρα, Η εκδρομή, Ταξίδι στο φεγγάρι.

Ναταλία Καπατσούλια

Ναταλία Καπατσούλια (Εικονογράφος)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και σκίτσο, εικονογράφηση και γελοιογραφία στο Εργαστήρι του Σπύρου Ορνεράκη. Συνεργάστηκε με τα παιδικά περιοδικά "Το Ρόδι" και "Τα Σαΐνια" και με πολλούς εκδοτικούς οίκους για την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων: "Ένα συννεφάκι διαδηλώνει", "Η φάλαινα που τρώει τον πόλεμο", "Α,β,γ...ω, αλφαβητάριο τρελό", "Ο Αναστάσης και η ουρά της στάσης", "Η Πουπού και η Καρλόττα", "Από που πάνε στην οδό Δεληγιάννη;", "Ο τράγος και τα επτά λυκάκια".


Λίνα Σωτηροπούλου

Λίνα Σωτηροπούλου (Συγγραφέας)

Η Λίνα Σωτηροπούλου γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας. Σπούδασε λογιστική στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ ασχολήθηκε επίσης με τη φωτογραφία και την ψηφιακή επεξεργασία εικόνων.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
36
Βάρος:
0.209 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση