Πολύ μακριά, πολύ κοντά
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Πολύ μακριά, πολύ κοντά

Μυθιστόρημα

Jojo Moyes

16.60€ -26% 12.28€

Μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη τη χαοτική οικογένειά της. Ένας παράξενος ξένος. Μια ακαταμάχητης ιστορία αγάπης από τη συγγραφέα των μεγάλων επιτυχιών ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑΑ, Τζότζο Μόις.
Σκέψου το εξής υποθετικό σενάριο: η ζωή σου είναι χάλια. Μαύρα χάλια. Ο σύζυγός σου έχει γίνει καπνός, ο έφηβος γιος του συζύγου σου, τον οποίο μεγαλώνεις εσύ, είναι θύμα bullying, και στην κόρη σου, μαθηματική ιδιοφυΐα, παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να διακριθεί, την οποία δεν μπορείς να πληρώσεις. Αυτή είναι πάνω κάτω η ζωή της Τζες· μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο «ιππότης με το άσπρο άλογο» και προσφέρεται να τη σώσει. Βέβαια, στην περίπτωσή της ο ιππότης είναι ο Σπασίκλας Εντ, ο ενοχλητικός εκατομμυριούχος με την εταιρεία πληροφορικής, στου οποίου το εξοχικό εργάζεται ως καθαρίστρια. Ο Εντ, όμως, έχει κι αυτός τα δικά του προβλήματα. Προσφέρεται να βοηθήσει τη δυσλειτουργική αυτή οικογένεια και να τους πάει με το αυτοκίνητό του στη Μαθηματική Ολυμπιάδα, αλλά αισθάνεται ότι αυτή είναι η πρώτη ανιδιοτελής πράξη που έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια… Ίσως να είναι και η μοναδική ανιδιοτελής πράξη που έχει κάνει ποτέ.

Η Τζότζο Μόις στα καλύτερά της. Θα γελάσετε, θα κλάψετε και, μόλις τελειώσετε, θα θέλετε να το ξαναδιαβάσετε!

Χρύσα Θ. Μπανιά (Μεταφραστής)


Jojo Moyes

Jojo Moyes (Συγγραφέας)

Η Τζότζο Μόις γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Αφού έκανε διάφορες δουλειές, όπως δακτυλογράφος στο σύστημα Μπράιγ, σπούδασε στο Royal Holloway and Bedford New College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το 1992, παρακολούθησε σεμινάριο δημοσιογραφίας στο City University με υποτροφία της εφημερίδας "The Independent", για την οποία εργάστηκε για δέκα χρόνια ως βοηθός συντάκτη και ως ανταποκρίτρια σε θέματα πολιτισμού. Από το 2002, όπου εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα, ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Ζει σε ένα αγρόκτημα στο Έσεξ με τον άντρα της και τα τρία παιδιά τους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
472
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.709 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση