Φωτιά και πάγος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Φωτιά και πάγος

Φλογεροί Βίκινγκς #1

Johanna Lindsey

15.50€ -27% 11.32€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185229245

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2017

  • Εκδότης

    Elxis

Η όμορφη και ατρόμητη αρχόντισσα Μπρένα πέφτει θύμα απαγωγής από μια ομάδα επιδρομέων που φτάνει στο χωριό της διασχίζοντας την παγωμένη θάλασσα. Η κοπέλα ονειρεύεται να τους εκδικηθεί και ορκίζεται ότι κανείς Βίκινγκ δεν θα γίνει ποτέ αφέντης της. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν βάρβαρο να κατακτήσει την ευγενική  κέλτικη καρδιά της. 
Ωστόσο ο Γκάρικ, γιος ενός αδίστακτου αρχηγού φατρίας των Βίκινγκς,  διεκδικεί την Μπρένα,  το εξαίσιο και σαγηνευτικό «έπαθλό» του,  με έναν πρωτόγονο τρόπο που την αφήνει  με κομμένη την ανάσα. Κάτω από τον παγωμένο ουρανό θα ανάψουν οι φλόγες ενός άγριου πάθους που θα φωτίσουν και τις πιο σκοτεινές σκανδιναβικές νύχτες.
Άραγε η Μπρένα θα καταφέρει να σχεδιάσει την εκδίκησή της και να μην αθετήσει τον όρκο της; 

Χριστιάννα Ε. Σακελλαροπούλου (Μεταφραστής)


Johanna Lindsey

Johanna Lindsey (Συγγραφέας)

Η Johanna Lindsey καθιερώθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς στο ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Η Lindsey έχει γράψει 47 βιβλία που έγιναν best sellers, πολλά από τα οποία έφτασαν στην πρώτη θέση στη λίστα των ευπώλητων των New York Times. Ζει στο Μέιν με την οικογένειά της. Η θεματολογία των βιβλίων της καλύπτει διάφορες ιστορικές περιόδους, συμπεριλαμβάνοντας βιβλία από τον Μεσαίωνα, την αμερικανική Άγρια Δύση και το δημοφιλές βασίλειο Αγγλίας-Σκοτίας. Έγραψε ακόμα μερικά ρομαντικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Μέχρι στιγμής τα πιο δημοφιλή βιβλία της αποτελούν οι ιστορίες της Malory-Anderson Family, τα χρονικά μιας αριστοκρατικής οικογένειας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
456
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.685 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση