Τρόμος
zoom in
18.00€ -10% 16.20€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185239091

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2017

  • Εκδότης

    Ανάτυπο

Μια ανθολογία Τρόμου με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους έλληνες συγγραφείς του Φανταστικού.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ναούμ Θεοδοσιάδης

Ναούμ Θεοδοσιάδης (Συγγραφέας)

Ο Ναούμ Θεοδοσιάδης γεννήθηκε στην Πεντάπολη Σερρών και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει συνεργασθεί με πολλά περιοδικά της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών και ασχολείται επαγγελματικά με την επιμέλεια βιβλίων και τη λογοτεχνική μετάφραση. Το 2002 τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο διηγήματος από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (ΠΕΛ) για το διήγημα του "Γρήγορες σαν τον άνεμο". Είναι ο συγγραφέας των βιβλίων "Ξωτικά και Τόλκιν: Ο ονειρευτής και η σκιά του" (Εκδόσεις Αρχέτυπο). Το "Δράκοι και μονόκεροι" είναι το τρίτο του βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θεόφιλος Γιαννόπουλος

Θεόφιλος Γιαννόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Θεόφιλος Γιαννόπουλος γεννήθηκε και ζει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους, διεθνείς και παγκόσμιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, ενώ έργα του περιέχονται σε ανθολογίες διηγημάτων και ποίησης. Είναι αρθρογράφος στις λογοτεχνικές ιστοσελίδες koukidaki, tovivlio.net και taxidiidewn.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σταμάτης Λαδικός (Συγγραφέας)

Ο Σταμάτης Λαδικός γεννήθηκε καλοκαίρι του 1978 στην Αθήνα, όπου και ζει ακόμα με τη γυναίκα και την κόρη του. Σπούδασε ναυτιλιακά, κλάδο στον οποίο απασχολείται επαγγελματικά. Στον ελεύθερο χρόνο του, γράφει και διαβάζει μανιωδώς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Δάμτσιος

Γιώργος Δάμτσιος (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Δάµτσιος γεννήθηκε 1978 στη Νάουσα και εργάζεται στο Ελληνικό Δηµόσιο από το 2000. Εξακολουθεί να διαµένει στη Νάουσα, µαζί µε τη σύζυγό του Αναστασία και τα δύο παιδιά τους. Αποτελεί έναν από τους οραµατιστές και µέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria. Αρθρογραφεί τακτικά στην ιστοσελίδα nyctophilia.gr, καθώς και στο προσωπικό του blog: georgedamtsios.weebly.com Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε τον Νοέµβριο του 2015 από τις εκδόσεις Momentum και τιτλοφορείται "Μέχρι την τελευταία του ανάσα". Τον Γενάρη του 2016, συµµετείχε στο συλλογικό έργο "Ψίθυροι µέσα στη νύχτα" (nyctophilia.gr). Τον Ιούνιο του 2016 κατέλαβε την πρώτη θέση ανάµεσα σε εκατόν τριάντα συµµετέχοντες στον διαγωνισµό των εκδόσεων "Ανάτυπο" µε θέµα "Το Άγνωστο". Συµµετείχε στο αντίστοιχο συλλογικό έργο. Τον Μάρτιο του 2017 συµµετείχε σε τρεις ακόµα συλλογές διηγηµάτων: "Αντίθετο Ηµισφαίριο 4" (για λογαριασµό της gamecraft), "Τρόµος" (εκδ. Ανάτυπο) και "Ζόµπι στην Ελλάδα" (εκδ. iWrite).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μάριος Δημητριάδης

Μάριος Δημητριάδης (Συγγραφέας)

Ο Μάριος Δημητριάδης γεννήθηκε στο Χόλιμπουρκ της Γερμανίας και μεγάλωσε στον Ασκό Θεσσαλονικής, όπου και έμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Σπούδασε στη γεωπονική σχολή του ΑΠΘ., παρακολούθησε μαθήματα ευρωπαϊκής και βυζαντινής μουσικής, καθώς και μαθήματα φωνητικής. Παίζει και διδάσκει κλασική και ηλεκτρική κιθάρα. Είναι λάτρης της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ζει με τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αντώνης Τουμανίδης

Αντώνης Τουμανίδης (Συγγραφέας)

Ο Αντώνης Τουμανίδης γεννήθηκε στη Σκύδρα Εδέσσης το 1979. Σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και Αρχαιολογία στα Ιωάννινα και Τεχνοκριτική στη Γαλλία. Στη Γαλλία έκανε περαιτέρω σπουδές στον κινηματογράφο και την θρησκειολογία όπου κατέγραψε για πρώτη φορά, στα πλαίσια επιστημονικής έρευνας, το γενεαλογικό δέντρο των δαιμόνων. Είναι μέλος της Ένωσης Συγγραφέων Αμερικής. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κυριάκος Χαλκόπουλος

Κυριάκος Χαλκόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Κυριάκος Χαλκόπουλος φοίτησε στην Αγγλία και είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου του Έσσεξ. Δημιουργεί και παρουσιάζει κύκλους σεμιναρίων για τη Φιλοσοφία και για θέματα κλασικής λογοτεχνίας, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων της Θεσσαλονίκης. Αρθρογράφησε για σειρά ετών στην εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Κείμενα του έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα περιοδικά Λόγου (Δέκατα, Ένεκεν, Ίαμβος, Εντευκτήριο κ.α.). Στα βιβλία που έγραψε συγκαταλέγεται η συλλογή διηγημάτων "Η Χρυσαλίδα" (εκδόσεις Ανάτυπο, 2015), ενώ έχει μεταφράσει έργα για τις εκδόσεις Οξύ, Αρχέτυπο και Κέλευθος. Ζει στην Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται ως μεταφραστής και εκπαιδευτικός.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Λένα Κικίδου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βασίλης Γιαννάκης

Βασίλης Γιαννάκης (Συγγραφέας)

Ο Βασίλειος Γιαννάκης γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, μεγάλωσε στη Νάουσα Ημαθίας και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος. Έχει εργαστεί σε εταιρίες χαρτογραφήσεων και περιβαλλοντικών εφαρμογών. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στη συγγραφή χλωριδικών οδηγών και εργασιών, καθώς επίσης και φωτογράφος σε στούντιο. Όντας μανιώδης συλλέκτης και αναγνώστης της λογοτεχνίας τρόμου, παρακολουθεί ανελλιπώς οτιδήποτε σχετίζεται με τη συγκεκριμένη κατηγορία (από ταινίες, μέχρι video games) και στον ελεύθερό του χρόνο επιδίδεται στη συγγραφή ιστοριών εντός των οποίων διοχετεύει την έμπνευσή που αντλεί από σκοτεινές ατμόσφαιρες και αστικούς μύθους. Η νουβελέτα του με τίτλο "Ο εσώτερος θεός", τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο Larry Niven στην κατηγορία τρόμου τον Απρίλιο του 2014 και αποτέλεσε γι’ αυτόν την αφορμή που είχε ανάγκη προκειμένου να επιδιώξει την έκδοση κάποιων από τις ιστορίες του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Σεργιάννης (Συγγραφέας)

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1969. Στη θεσσαλονίκη έζησε και μεγάλωσε μέχρι που την αποχωρίστηκε το 1998 για την πρωτεύουσα. Με την επιστροφή του, το 2007, ξεκίνησε τη συγγραφή διηγημάτων και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Έχει γράψει τέσσερα μυθιστορήματα, δεκάδες διηγήματα και ψάχνει... εκδότη να του τα εκδώσει. Έχει συμμετάσχει στην έκδοση του συλλογικού έργου "Ακροβάτες δύο κόσμων" με την ομάδα "Ακροβάτες με πένες" και το διήγημα "Η τελευταία πτήση". Ως γραφίστας ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά τα τελευταία χρόνια με το βιβλίο και έχει σχεδιάσει αρκετά μεγάλο αριθμό βιβλίων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ηλίας Ιορδανίδης

Ηλίας Ιορδανίδης (Συγγραφέας)

Ο Ηλίας Ιορδανίδης γεννήθηκε στη Δράμα το 1982. Το 2000 εισήχθη στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, από όπου αποφοίτησε με Άριστα το 2005. Το 2006 αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Hydrology and Business Management" του Imperial College London και τον Δεκέμβριο του 2010 ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή με αντικείμενο την χρήση μαθηματικών μοντέλων για την εκτίμηση της ρύπανσης από αγροτικές δραστηριότητες. Έκτοτε εργάζεται στον τομέα της έρευνας και της εκπαίδευσης. Ξεκίνησε να γράφει τα πρώτα του κείμενα τον Ιούνιο του 2015, ανακαλύπτοντας μια κλίση που αγνοούσε μέχρι εκείνη την στιγμή. Πολλά από τα κείμενά του έχουν διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και δημοσιευθεί είτε ως αυτόνομα έργα είτε ως τμήματα συλλογικών έργων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Άρης Δεληγιαννίδης

Άρης Δεληγιαννίδης (Συγγραφέας)

Ο Άρης Δεληγιαννίδης, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι ιατρός, ειδικευόμενος καρδιολογίας, διδάκτωρ του Α.Π.Θ., σκηνοθέτης, σεναριογράφος, μοντέρ (με τρεις, πέντε και επτά αντίστοιχα ταινίες μικρού μήκους, με φεστιβαλική πορεία και βραβεύσεις). Έχει συμμετοχές σε συλλογές διηγημάτων φαντασίας ("Αντίθετο Ημισφαίριο 2" και "Αντίθετο Ημισφαίριο 3", "Τρόμος και Φαντασία στη Θεσσαλονίκη", "Ζόμπι στην Ελλάδα", κ.ά.), τρεις εκ των οποίων ως νικητήριο αποτέλεσμα του αντίστοιχου διαγωνισμού. Η "Άλλη [λευρά του δικού σου καθρέφτη" αποτελεί την πρώτη του ολοκληρωμένη συλλογή διηγημάτων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Μεσολογγίτης

Γιώργος Μεσολογγίτης (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Μεσολογγίτης γεννήθηκε στο Μαρούσι τον Απρίλιο του 1983. Τα παιδικά του χρόνια ήταν μοιρασμένα σε Σαλαμίνα και Πειραιά γεμάτα φαντασία και παιχνίδι. Το όνειρο του ήταν να γίνει αθλητικός ρεπόρτερ, πράγμα που πέτυχε την τριετία 2013-2016, αφού πρώτα δούλεψε ως Τεχνικός Η/Υ όπου αρχικά είχε σπουδάσει, υπάλληλος γραφείου, οδηγός ταξί κ.α. ενώ σήμερα, εργάζεται σαν κειμενογράφος και social media manager σε διαφημιστική εταιρεία. Έχει εργαστεί στα sites superbasket.gr και aftodioikisi.gr, ενώ πέρασε και ένα φεγγάρι από το ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ. Από το 2013, διατηρεί το προσωπικό του site αφιερωμένο στη rock μουσική και την geek κουλτούρα, το schoolofrock.gr. Έχει διακριθεί με βραβεία και υποτροφίες για λογοτεχνικά και δημοσιογραφικά του κείμενα, ενώ η δεύτερη αγάπη του είναι η μουσική.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Κωστόπουλος

Γιώργος Κωστόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Κωστόπουλος γεννήθηκε πριν 35 χρόνια στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και στον ελεύθερό του χρόνο γράφει μικρές και μεγάλες ιστορίες, κυρίως τρόμου και φαντασίας. Το 2013 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Τρόμου στα βραβεία Larry Niven με το διήγημα "Σάιμον", ενώ το 2014 συμμετείχε στο 25th Hour Project. Διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Συμπαντικές Διαδρομές, στην ανθολογία Θρύλοι του Σύμπαντος, στο blog του Moonlight Tales, ενώ τον Μάιο του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο "Εξιλέωση" και, έναν χρόνο μετά, η νουβελέτα "Ανίερη Πόλη". Το 2017 κυκλοφόρησε η νουβελέτα "Η Μαύρη Πυραμίδα" και η συλλογή Τρόμος, στην οποία συμμετείχε με το διήγημα "Η Κυρά Της Αυγής".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Απροσδιόριστο δέσιμο
Σελίδες:
448
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.688 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση