Φάρος Ζωής
zoom in
19.00€ -10% 17.10€

Στις 15 Αυγούστου του 2014 ξεκινήσαμε να γράφουμε δύο σκέψεις, δυο τρία γεγονότα από τη σύντομη ζωή του Πάνου…, η προσπάθεια έμεινε στην αρχή, ούτε καν έφτασε στη μέση καθώς τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις δεν μας άφηναν να προχωρήσουμε.

Λίγο καιρό αργότερα, εντελώς τυχαία, αλλά λες και είχε μπει κρυφά σε κάποια συνομιλία με τον ψυχολόγο μου, με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος. Κάπως έτσι ξεκίνησε αυτό το βιβλίο που αφηγείται τους 27 μήνες που έζησε το αστέρι μας την άσχημη αυτή περιπέτεια. Γιατί; θα μας ρωτήσετε!

Τι ιδιαίτερο έχει ο Πάνος και γράφετε για τη ζωή του; Για την περιπέτειά του; Για το θάνατό του;

Σκεφτείτε λοιπόν στο πρόσωπο του γιου μας,  τόσα παιδιά που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη, με μικρές παραλλαγές, στο πρόσωπο το δικό μου και του Κώστα τόσους και τόσους γονείς, στο πρόσωπο των παιδιών και παππούδων, τα πρόσωπα συγγενών. Έτυχε και βρήκαμε έναν άνθρωπο που άκουσε την ιστορία μας, μας ρώτησε, μας ένοιωσε και τώρα παρουσιάζεται μπροστά σας.

Νίκος Παργινός

Νίκος Παργινός (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Παργινός γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1971. Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών από όπου και αποφοίτησε τον Απρίλιο του 1995. Από το 1997 πληθώρα κειμένων και άρθρων του έχουν δημοσιευτεί και δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά της Κέρκυρας. Σκίτσα του έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στην "Ελευθεροτυπία", στην οικονομική εφημερίδα "Ευρωοικονομία" καθώς και σε εφημερίδες και περιοδικά της Κέρκυρας, της Πάτρας και της Κέας. Συμμετείχε στο παρελθόν σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, ενώ έχει κατασκευάσει κατά καιρούς και σκηνικά για θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις. Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο "Κρεμάλα". Το 2009 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Σύγχρονοι Ορίζοντες" το μυθιστόρημα "Με τον έρωτα περνάει ο καιρός, με τον καιρό περνάει ο έρωτας". Είναι παντρεμένος, έχει μια κόρη και ζει μόνιμα στην Κέρκυρα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κωνσταντίνος Γεωργοτάς (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
400
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.732 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση