Καλοί Οιωνοί
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Καλοί Οιωνοί

Τας Ωραίας και Ακριβείς Προφητείας της Αγνής Νάτερ, Μάγισσας

Terry Pratchett

Neil Gaiman

18.90€ -10% 17.01€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786185049485

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Μυθιστόρημα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2016

  • Εκδότης

    Σελήνη

"Ο Αρμαγεδδών συμβαίνει μια φορά, ξέρεις... δεν σε αφήνουν να δοκιμάζεις ξανά και ξανά μέχρι να τον κάνεις σωστά".

Σύμφωνα με "Τας Ωραίας και Ακριβείς Προφητείας της Αγνής Νάτερ, Μάγισσας" -τον μοναδικό πλήρως αξιόπιστο οδηγό για το μέλλον, που έγραψε, ευτυχώς, το 1655, πριν ανατινάξει ολόκληρο το χωριό της μαζί με τους κατοίκους του, που είχαν συγκεντρωθεί για να την ρίξουν στην πυρά- ο κόσμος θα καταστραφεί ένα Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο Σάββατο. Αμέσως μετά το τσάι... Οι άνθρωποι προσπαθούν να προβλέψουν το τέλος του κόσμου σχεδόν από την δημιουργία του, οπότε είναι απόλυτα φυσικό να είναι επιφυλακτικοί όταν εμφανίζεται μια νέα ημερομηνία για την Ημέρα της Κρίσης. Αυτή τη φορά όμως, οι στρατοί του Καλού και του Κακού πραγματικά φαίνονται να προετοιμάζονται. Οι τέσσερεις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης είναι καθ΄ οδόν. Η Ατλαντίδα αναδύεται. Βάτραχοι πέφτουν απ΄ τον ουρανό. Τα νεύρα τεντώνονται και όλα δείχνουν να βαδίζουν σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο.
Όμως, ένας καλοπερασάκιας δαίμονας και ένας ιδιότροπος άγγελος θα προτιμούσαν να αποφευχθεί η Αρπαγή.
Και μέσα σε όλα αυτά κάποιος έχασε και τον Αντίχριστο...

Θάνος Καραγιαννόπουλος (Μεταφραστής)


Terry Pratchett

Terry Pratchett (Συγγραφέας)

Ο Τέρι Πράτσετ γεννήθηκε το 1948 στο Μπάκιγχαμσερ. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος μέχρι που έγινε τόσο επιτυχημένος με τα μυθιστορήματά του ώστε αφιερώθηκε αποκλειστικά στο γράψιμο. Ο Πράτσετ έγραφε διηγήματα και μυθιστορήματα φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας από την ηλικία των 13 ετών. Τεράστια φήμη, ωστόσο, εξασφάλισε με τις ιστορίες του για το Δισκόκοσμο, ένα φανταστικό κόσμο σε σχήμα δίσκου. Θεωρείται ο πρωτεργάτης της χιουμοριστικής φανταστικής λογοτεχνίας. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 27 γλώσσες και έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε μικρούς και μεγάλους. Το μυθιστόρημά του "Ο απίθανος Μόρις" τιμήθηκε με το βραβείο Carnegie 2002, ενώ στον Πράτσετ απονεμήθηκε το 1988 ο τίτλος του Officer της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Neil Gaiman

Neil Gaiman (Συγγραφέας)

O Neil Gaiman είναι ένας από τους σημαντικότερους μυθοπλάστες της εποχής μας. Το μεγαλύτερό του έργο είναι οι 10 τόμοι (75 τεύχη) του κόμικ The Sandman, που έχει αποσπάσει πολλά μεγάλα βραβεία σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Γερμανία κ.ά. Κεντρικός ήρωας του Τhe Sandman είναι ο Μορφέας, ο αινιγματικός άρχοντας του κόσμου των ονείρων. Τα πιο γνωστά του μυθιστορήματα είναι το Neverwhere, που μεταφέρθηκε στην μικρή οθόνη, το Stardust, που απέσπασε το Μυθοποιητικό Βραβείο για το Καλύτερο Μυθιστόρημα Φαντασίας του 1999, και βέβαια το American Gods, το μοναδικό βιβλίο στην ιστορία της λογοτεχνίας του φανταστικού που έχει αποσπάσει τα βραβεία Nebula, Hugo, Bram Stoker και Locus, και είναι υποψήφιο για το Παγκόσμιο Βραβείο Λογοτεχνίας του Φανταστικού. Πολλά από τα διηγήματά του έχουν συμπεριληφθεί στη συλλογή Smoke and Mirrors: Short stories and illusions. Γεννήθηκε το 1960 στο Πόρτσεστερ της Αγγλίας και τώρα μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει ακριβώς τρία παιδιά και περίπου εφτά γάτες.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
408
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.612 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση