Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον

Η πρώτη μου Λάγκερλεφ

12.20€ -24% 9.27€

Ο Νιλς Χόλγκερσον, ένα παιδί ατίθασο και με σκληρή καρδιά, μεταμορφώνεται σε νάνο και, καβάλα σ’ έναν άσπρο χήνο, ακολουθεί ένα σμήνος αγριόχηνες που διασχίζουν πετώντας ολόκληρη τη Σουηδία. Ένα πραγματικά θαυμαστό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, που θα τον διδάξουν πολλά, θα αλλάξουν τον χαρακτήρα του και θα του αποκαλύψουν τα μυστικά των αγριμιών και των πουλιών της πατρίδας του.

Θέντα Μιμηλάκη

Θέντα Μιμηλάκη (Εικονογράφος)

Η Θέντα Μιμηλάκη γεννήθηκε την προηγούμενη χιλιετία, κάπου κοντά στην Τρανσυλβανία. Αποφοίτησε από το τμήμα ζωγραφικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, όπου και ασχολήθηκε παράλληλα με τις γραφικές τέχνες, τη χαρακτική και τα πολυμέσα. Συμμετείχε σε φεστιβάλ ψηφιακής τέχνης και σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εικονογραφεί παιδικά βιβλία και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ζει στον Βόλο, σ’ ένα σπίτι φτιαγμένο από σύννεφα, σουσάμι και σιρόπι αγαύης.


Τζέμη Τασάκου

Τζέμη Τασάκου (Διασκευαστής)

Η Τζέμη Τασάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου κι έχει κάνει σπουδές Γαλλικής Φιλολογίας στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1996 το διήγημά της Ο Διονύσης, ο Διόνυσος και η μαμά Ηλέκτρα βραβεύτηκε στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το περιοδικό Elle, σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Καστανιώτη". Το 2000 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο "Η ερωμένη" από τις εκδόσεις "Κέδρος".


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
40
Βάρος:
0.287 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση