Η αγαπημένη μου αδελφούλα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η αγαπημένη μου αδελφούλα

Astrid Desbordes

Μια μέρα, οι γονείς μου μού είπαν πως θα αποκτήσω μια αδελφούλα.

Θανάσης Πέτρου

Θανάσης Πέτρου (Μεταφραστής)

Ο Θανάσης Πέτρου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και έκανε μεταπτυχιακό στην Κοινωνιογλωσσολογία. Το 2002 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον 2ο Διαγωνισμό Κόμικς του ένθετου "9" της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" στην κατηγορία των Νέων Ταλέντων. Το 2005 αποφοίτησε από την ΑΚΤΟ (τμήμα Σκίτσο-Κόμικς-Καρτούν). Από το 2004 είναι μόνιμος συνεργάτης του "9". Κόμικς του έχουν δημοσιευτεί στο "9", στη "Γαλέρα", στη "Βαβέλ" και αλλού. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις κόμικς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σερβία, Κίνα, Σαρδηνία, Πολωνία). Το 2008 κυκλοφόρησε η συλλογή κόμικς του με τίτλο "Ο Τυμπανιστής και οι φίλοι" του από τις εκδόσεις "Βιβλιοπέλαγος". Το 2011 κυκλοφόρησε το "Παραρλάμα και άλλες ιστορίες του Δημοσθένη Βουτυρά" σε σενάρια Δημήτρη Βανέλλη (εκδόσεις "Τόπος"). Επίσης το 2011 κυκλοφόρησε "Το πτώμα" (σε σενάριο Τάσου Ζαφειριάδη και Γιάννη Παλαβού, εκδόσεις "Jemma Press".

Astrid Desbordes

Astrid Desbordes (Συγγραφέας)

Αφού σπούδασε φιλοσοφία, η Αστρίντ Ντεμπόρντ έγινε εκδότρια, με αντικείμενο τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τη λογοτεχνία για νέους. Ταυτόχρονα άρχισε να γράφει παιδικά βιβλία. Έχει γράψει περίπου 40 βιβλία, που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 35 γλώσσες!


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Pauline Martin

Pauline Martin (Εικονογράφος)

Η Πολίν Μαρτέν γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε κοντά στον Βοτανικό Κήπο. Σπούδασε γραφιστική και εικονογράφηση και εργάζεται ως καλλιτεχνική διευθύντρια, εικονογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Σελίδες:
36
Διαστάσεις:
23χ20
Βάρος:
0.241 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση