Ο αετός και ο τρυποκάρυδος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ο αετός και ο τρυποκάρυδος

6.70€ -24% 5.09€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789601671062

  • Κατηγορίες:

    Παιδικά | Εφηβικά

  • Έτος κυκλοφορίας

    2016

  • Εκδότης

    Πατάκη

Ποιος πετάει πιο ψηλά; Τα πουλιά διοργανώνουν έναν διαγωνισμό για να το διαπιστώσουν. Το αποτέλεσμα θα είναι έκπληξη και μάθημα μαζί!
Η Τζέιν Γκούντολ διασκευάζει μια ιστορία που αγαπάει από παιδί, γιατί, όπως συνηθίζει να λέει, "κανένας μας δεν μπορεί να πετάξει πολύ ψηλά από μόνος του. Όλοι έχουμε ανάγκη τον αετό μας".

Jane Goodall

Jane Goodall (Διασκευαστής)

Η Τζέιν Γκούντολ γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1934 και μεγάλωσε στο Μπόρνμουθ, στις νότιες ακτές της Αγγλίας. Η αγάπη της για τα ζώα ξεκίνησε όταν ήταν μικρό παιδί. Στα 23 της χρόνια, χωρίς ειδική πανεπιστημιακή μόρφωση, με ελάχιστες οικονομίες, ταξίδεψε στην Αφρική. Εκεί γνώρισε τον περίφημο ανθρωπολόγο δρ. Λούις Λίκεϊ, που έγινε μέντοράς της και την ενθάρρυνε να μελετήσει τη συμπεριφορά των χιμπαντζήδων στο φυσικό τους περιβάλλον. Το 1960 έφτασε στην Τανζανία, στο σημερινό Εθνικό Πάρκο του Γκόμπε, και ξεκίνησε την έρευνα που την καθιέρωσε ως έναν από τους σημαντικότερους επιστήμονες στον κόσμο. Πέντε χρόνια αργότερα πήρε διδακτορικό στην Ηθολογία από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ. Εδώ και χρόνια αφιερώνει όλο της το χρόνο, ταξιδεύοντας από χώρα σε χώρα, στην προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τους κινδύνους που απειλούν το περιβάλλον και την ίδια μας τη ζωή, και ηγείται της παγκόσμιας περιβαλλοντικής και ανθρωπιστικής οργάνωσης Roots and Shoots, που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους.

Alexander Reichstein (Εικονογράφος)

Ο Αλεξάντερ Ράιχστάιν γεννήθηκε το 1957 στη Μόσχα. Σπούδασε εικονογράφηση και σχεδιασμό παιδικών βιβλίων. Ζει στο Ελσίνκι.

Άννα Κατωγυρίτη (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
36
Διαστάσεις:
18.5x14.5
Βάρος:
0.161 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση