Η κατάρρευση του Δυτικού πολιτισμού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η κατάρρευση του Δυτικού πολιτισμού

Μια εικόνα απο το μέλλον

Naomi Oreskes

Erik M. Conway

12.50€ -10% 11.25€

Naomi Oreskes (Συγγραφέας)

Η Naomi Oreskes διδάσκει ιστορία της επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν τη γεωφυσική, την υπερθέρμανση του πλανήτη και την ιστορία των επιστημών. Έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα με την παραπάνω θεματολογία και έχει γράψει μαζί με τον Erik M. Conway το βιβλίο "Merchants of Doubt: How a Handful of Scientists Obscured the Truth on Issues from Tobacco Smoke to Global Warming".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Erik M. Conway (Συγγραφέας)

O Erik M. Conway είναι ιστορικός της επιστήμης και της τεχνολογίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας. Πρόσφατα του απονεμήθηκε το βραβείο Ιστορίας της ΝΑSΑ, καθώς και το βραβείο Ιστορίας του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αεροναυτικής για το τέταρτο βιβλίο του: "Atmospheric Science at NASA: A History". Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων για τη διασύνδεση της επιστήμης και της τεχνολογίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Λαμπράκος

Γιώργος Λαμπράκος (Μεταφραστής)

Ο Γιώργος Λαμπράκος γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Έχει γράψει και μεταφράσει πάνω από σαράντα βιβλία. Κείμενά του για τις τέχνες και τον πολιτισμό δημοσιεύονται τακτικά σε περιοδικά και εφημερίδες. Διατηρεί την "ιστοσανίδα" https://lamprakos.wordpress.com/


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
151
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.237 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση