Η δίαιτα του Ιπποκράτη με συνταγές υγείας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η δίαιτα του Ιπποκράτη με συνταγές υγείας

Trade edition

Ann Wigmore

11.10€ -24% 8.44€
Η Δίαιτα του Ιπποκράτη αναπτύχθηκε σε ένα διάστημα είκοσι και πλέον ετών στο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο της Ann Wigmore, ένα από τα πρώτα και πιο αξιόπιστα κέντρα ολιστικής υγείας. Ο στόχος της είναι να επιτρέψει στον οργανισμό να επανορθώσει τα προβλήματά του με φυσικό τρόπο και με τον δικό του ρυθμό. Μέσω μιας ωμοφαγικής διατροφής βασισμένης στα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά και τους ξηρούς καρπούς αλλά και σε υπερ-θρεπτικές τροφές, όπως τα φύτρα και ο χυμός σιταρόχορτου, ο οργανισμός αποκαθιστά τις εσωτερικές του ισορροπίες. Καθώς το σώμα ανακτά τις δυνάμεις του, βελτιώνεται η ικανότητά του να διατηρεί το φυσιολογικό βάρος, να καταπολεμά τη νόσηση και να αυτοϊάται.
Η σύγχρονη συμβατική διατροφή έχει πολύ χαμηλή θρεπτική αξία, προκαλεί πληθώρα παθήσεων και οδηγεί στην παχυσαρκία – κάτι το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και από την ιατρική κοινότητα.
Αυτό το βιβλίο είναι ένας πρακτικός οδηγός για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Εκτός από οδηγίες για σωστή διατροφή, παραθέτει συμβουλές για την αποτοξίνωση, την πρόληψη της νόσησης, την παράταση της ζωής και τα προβλήματα που συνοδεύουν τη γήρανση. Περιλαμβάνει δεκάδες εύκολες συνταγές και έξυπνες συμβουλές για εξοικονόμηση χρημάτων.
Ελευθερία Μαντζώρου

Ελευθερία Μαντζώρου (Μεταφραστής)

Η Ελευθερία Μαντζώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Απριλίου του 1976. Η πρώτη της επαφή με τον κλάδο της θεραπευτικής έγινε μέσα από τα κέντρα περίθαλψης άγριας πανίδας ΕΚΠΑΖΠ και ΣΠΠΑΖ, όπου εργάστηκε ως εθελόντρια επί ένα έτος περίπου. Έχει συμμετάσχει στα Προγράμματα Φυσικής Καλλιέργειας με τον Masanobu Fukuoka στο Νομό Πέλλας. Ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, όπου διδάχτηκε το παραδοσιακό Τhai Massage στη σχολή της Lek Chaiya. Επίσης, είναι απόφοιτος του Chiang Mai Old Medicine Hospital, μιας σχολής αναγνωρισμένης από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Τhai Massage στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
240
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.368 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση