Ζήτω η αγάπη!
zoom in
8.90€ -12% 7.83€

Το βιβλίο:

Ο Χαμπεράς είναι ένας μαγκάκος κουτσομπόλης σκύλος που, με μεγάλη του χαρά, σπεύδει να ενημερώνει όλα τα αδέσποτα μουστάκια και ουρές για κάθε κακή είδηση που σκάει.

Η φίλη του η Μπιζού, μια πεντάμορφη φουντωτή γάτα, δε μένει ασυγκίνητη από τη δυστυχία των άλλων και ξοδεύει πολύ χρόνο για να βοηθήσει όποιον μαθαίνει από τον Χαμπερά πως έχει ανάγκη. Αυτό εξοργίζει τον σκύλο μέχρι που, ανήμπορος εξαιτίας τραυματισμού του σε κάποιο σκυλοκαβγά, δέχεται βοήθεια από ένα τυφλό γατάκι. Αρχίζει τότε να βλέπει τα πράγματα με τα μάτια της καρδιάς και αποφασίζει τελικά να ακολουθήσει τον δρόμο της Μπιζού και να γίνει εθελοντής αγάπης.

Ένα βιβλίο για τα αδέσποτα και για τη χαρά της προσφοράς μέσω του εθελοντισμού.

Γιολάντα Τσορώνη - Γεωργιάδη

Γιολάντα Τσορώνη - Γεωργιάδη (Συγγραφέας)

Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής, της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση, αρθρογραφεί σε παιδαγωγικά περιοδικά, συμμετέχει εθελοντικά σε οργανώσεις για την προαγωγή της λογοτεχνίας, είναι ενεργό μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και έχει εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά και μελέτες λαογραφικού περιεχομένου. Έχει ενταχθεί στο Μητρώο Επιμορφωτών του προγράμματος "Καινοτόμες Δράσεις ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας των μαθητών" και έχει αναλάβει επιμορφωτικό έργο σε ημερίδες επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θέντα Μιμηλάκη

Θέντα Μιμηλάκη (Εικονογράφος)

Η Θέντα Μιμηλάκη γεννήθηκε την προηγούμενη χιλιετία, κάπου κοντά στην Τρανσυλβανία. Αποφοίτησε από το τμήμα ζωγραφικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, όπου και ασχολήθηκε παράλληλα με τις γραφικές τέχνες, τη χαρακτική και τα πολυμέσα. Συμμετείχε σε φεστιβάλ ψηφιακής τέχνης και σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εικονογραφεί παιδικά βιβλία και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ζει στον Βόλο, σ’ ένα σπίτι φτιαγμένο από σύννεφα, σουσάμι και σιρόπι αγαύης.


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
80
Διαστάσεις:
23x16
Βάρος:
0.166 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση