Total War Rome 1: Καταστρέψτε την Καρχηδόνα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Total War Rome 1: Καταστρέψτε την Καρχηδόνα

Trade edition

David Gibbins

Ο ΣΚΙΠΙΩΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΦΑΒΙΟΥ.
«ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ».

Ο Φάβιος προσπάθησε να ανακαλέσει στη μνήμη του αυτό που του είχε πει ο γερο-εκατόνταρχος για τη μάχη:
Δεν θα βλέπεις τίποτ’ άλλο παρά μόνο μία δίοδο εμπρός σου, κι αυτή η δίοδος θα γίνει ολόκληρος ο κόσμος σου. Καθάρισέ την από τους εχθρούς, και μπορεί να καταφέρεις να γλιτώσεις. Έτσι και προσπαθήσεις να δεις τι συμβαίνει έξω από τη δίοδο, έτσι και πάρεις τα μάτια σου πάνω απ’ αυτούς που έχουν τα δικά τους μάτια στυλωμένα πάνω σε σένα, πάει, έχεις πεθάνει.

Αναστασία Καλλιοντζή

Αναστασία Καλλιοντζή (Μεταφραστής)

Η Αναστασία Καλλιοντζή γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 1995 και από το 1997 ασκεί τη μαχομένη δικηγορία. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.


David Gibbins (Συγγραφέας)

Ο David Gibbins είναι πολυβραβευμένος συγγραφέας, αρχαιολόγος και παγκόσμια αυθεντία στην εξερεύνηση αρχαίων ναυαγίων και καταποντισμένων πόλεων. Πριν αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη συγγραφή, διετέλεσε, για μια ολόκληρη δεκαετία, καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας διδάσκοντας, αρχαιολογία, ιστορία της τέχνης και ιστορία των πολιτισμών. Τα βιβλία του, "Ατλαντίς" και "Θησαυρός των Σταυροφόρων", πούλησαν ένα εκατομμύριο αντίτυπα και μεταφράστηκαν σε 30 γλώσσες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
488
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.732 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση