Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Βασικές αρχές στρατηγικής των επιχειρήσεων

Offer
Τα δέκα κεφάλαια της νέας έκδοσης του βιβλίου καλύπτουν τις έννοιες της "στρατηγικής τοποθέτησης" και των "στρατηγικών επιλογών" που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί. Στο πλαίσιο της "στρατηγικής τοποθέτησης", οι συγγραφείς πραγματεύονται τις έννοιες της στρατηγικής ανάλυσης, της στρατηγικής ικανότητας, της στρατηγικής στοχοθεσίας, καθώς και της κουλτούρας της στρατηγικής. Στο πλαίσιο των "στρατηγικών επιλογών", εξετάζονται, μεταξύ άλλων, η διεθνής στρατηγική και η στρατηγική καινοτομία.
Το τελευταίο κεφάλαιο "Στρατηγική στην πράξη" αναφέρεται σε θέματα εφαρμογής της στρατηγικής, όπως η δομή ενός οργανισμού, η διοίκηση και η στρατηγική αλλαγή, ενώ το Παράρτημα παρουσιάζει τις βασικές αρχές της στρατηγικής αξιολόγησης.


Σημείωση: Μελέτες περίπτωσης: Αλέξανδρος Σαχινίδης. Στην έκδοση του 2011: μετάφραση Ηρώ Νικολάου & επιμέλεια Νίκος Κωνσταντόπουλος.

504 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Business Management
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 658.8 (Μάρκετινγκ)
Άλλα πρόσωπα: Βαρβάρα Μυλώνη (Επιμελητής) , Δημήτρης Χατζούδης (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-586-140-7
ISBN (10ψήφιο): 960-586-140-2
Βάρος: 0.4 κιλά
Εκδότης: Κριτική
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
43.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

32.25
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Duncan Angwin, MA, MPhil, MBA, PhD, είναι καθηγητής στρατηγικής στο Oxford Brookes University. Είναι συγγραφέας έξι βιβλίων, διαθέτει περισσότερα από 40 δημοσιευμένα άρθρα σε εγνωσμένης αξίας διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ συμμετέχει και στην επιτροπή έκδοσης αρκετών άλλων επιστημονικών περιοδικών.

Ο Gerry Johnson, BA, PhD, είναι ομότιμος καθηγητής στρατηγικής διοίκησης στο Lancaster University School of Management. Έχει, επίσης, διδάξει στο Strathclyde Business School, στο Cranfield School of Management, στοManchester Business School και στο Aston University.

Ο Patrick Regner, BSc, MSc, PhD, είναι καθηγητής στρατηγικής διοίκησης στο Stockholm School of Economics. Έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών άρθρων σε κορυφαία περιοδικά της Αμερικής και της Ευρώπης.

Ο Kevan Scholes είναι ο Βασικός Εταίρος της Scholes Associates με ειδίκευση στο στρατηγικό μάνατζμεντ. Είναι επισκέπτης καθηγητής Στρατηγικού Μάνατζμεντ και πρώην διευθυντής του Sheffield Business School της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Richard Whittington, MA, MBA, PhD, είναι καθηγητής στρατηγικής διοίκησης στο Saοd Business School, University of Oxford. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή εννέα βιβλίων, ενώ είναι εκδότης στο κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό Strategic Management Journal.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.