Βασικές αρχές στρατηγικής των επιχειρήσεων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βασικές αρχές στρατηγικής των επιχειρήσεων

2η έκδοση

Συλλογικό έργο

Gerry Johnson

Kevan Scholes

43.00€ -27% 31.39€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605861407

  • Κατηγορίες:

    Πολιτική | Οικονομία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2016

  • Εκδότης

    Κριτική

Τα δέκα κεφάλαια της νέας έκδοσης του βιβλίου καλύπτουν τις έννοιες της «στρατηγικής τοποθέτησης» και των «στρατηγικών επιλογών» που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί. Στο πλαίσιο της «στρατηγικής τοποθέτησης», οι συγγραφείς πραγματεύονται τις έννοιες της στρατηγικής ανάλυσης, της στρατηγικής ικανότητας, της στρατηγικής στοχοθεσίας, καθώς και της κουλτούρας της στρατηγικής. Στο πλαίσιο των «στρατηγικών επιλογών», εξετάζονται, μεταξύ άλλων, η διεθνής στρατηγική και  η στρατηγική καινοτομία.

Το τελευταίο κεφάλαιο «Στρατηγική στην πράξη» αναφέρεται σε θέματα εφαρμογής της στρατηγικής, όπως η δομή ενός οργανισμού, η διοίκηση και η στρατηγική αλλαγή, ενώ το Παράρτημα παρουσιάζει τις βασικές αρχές της στρατηγικής αξιολόγησης.  

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Gerry Johnson (Συγγραφέας)

Ο Gerry Johnson, BA, PhD, είναι ομότιμος καθηγητής στρατηγικής διοίκησης στο Lancaster University School of Management. Έχει, επίσης, διδάξει στο Strathclyde Business School, στο Cranfield School of Management, στοManchester Business School και στο Aston University.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Kevan Scholes (Συγγραφέας)

Ο Kevan Scholes είναι ο Βασικός Εταίρος της Scholes Associates με ειδίκευση στο στρατηγικό μάνατζμεντ. Είναι επισκέπτης καθηγητής Στρατηγικού Μάνατζμεντ και πρώην διευθυντής του Sheffield Business School της Μεγάλης Βρετανίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Richard Whittington (Συγγραφέας)

Ο Richard Whittington, MA, MBA, PhD, είναι καθηγητής στρατηγικής διοίκησης στο Saοd Business School, University of Oxford. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή εννέα βιβλίων, ενώ είναι εκδότης στο κορυφαίο επιστημονικό περιοδικό Strategic Management Journal.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Duncan Angwin (Συγγραφέας)

Ο Duncan Angwin, MA, MPhil, MBA, PhD, είναι καθηγητής στρατηγικής στο Oxford Brookes University. Είναι συγγραφέας έξι βιβλίων, διαθέτει περισσότερα από 40 δημοσιευμένα άρθρα σε εγνωσμένης αξίας διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενώ συμμετέχει και στην επιτροπή έκδοσης αρκετών άλλων επιστημονικών περιοδικών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Patrick Regner (Συγγραφέας)

Ο Patrick Regner, BSc, MSc, PhD, είναι καθηγητής στρατηγικής διοίκησης στο Stockholm School of Economics. Έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών άρθρων σε κορυφαία περιοδικά της Αμερικής και της Ευρώπης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βαρβάρα Μυλώνη (Επιμέλεια)


Δημήτρης Χατζούδης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
504
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση