Μαθαίνω να επιπλέω
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Μαθαίνω να επιπλέω

Πώς θα πετύχεις με μία start-up

Barry J. Nalebuff

Seth Goldman

23.00€ -27% 16.79€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789605861575

  • Κατηγορίες:

    Πολιτική | Οικονομία

  • Έτος κυκλοφορίας

    2016

  • Εκδότης

    Κριτική

Με σύμμαχο και μέσο τους την αμεσότητα των κόμικς, οι συγγραφείς -συνιδρυτές της εταιρίας τσαγιού Honest Tea- διηγούνται διασκεδαστικά την ιστορία του πώς έστησαν μια επιχείρηση "διαφορετική", με στόχο όχι μόνο να προσφέρουν στους καταναλωτές ένα υγιεινό εναλλακτικό ρόφημα, αλλά να διαδώσουν ένα νέο μοντέλο επιχείρησης με σεβασμό στον καταναλωτή. Γεμάτο εμπειρίες ζωής και συμβουλές για τις προκλήσεις και τα εμπόδια στον δρόμο για μια νέα πετυχημένη επιχείρηση, το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο οδηγό και παράδειγμα για το πόσο μακριά μπορούν να οδηγήσουν μια start-up η επιμονή και η δημιουργικότητα.

Barry J. Nalebuff (Συγγραφέας)

O Barry Νalebuff είναι συνιδρυτής και τέως πρόεδρος της Honest Tea, καθώς και καθηγητής στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Yale. Είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων για τη θεωρία των παιγνίων και την καινοτομία, μεταξύ των οποίων τα "Thinking Strategically", "Co-opetition", "Why Not?" και "The Art of Strategy". Είναι απόφοιτος του MIT και διδάκτορας του Oxford University.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Seth Goldman (Συγγραφέας)

Ο Seth Goldman είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Honest Tea. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου των εταιρειών Happy Baby και Beyond Meat, του οργανισμού Bethesda Green, του Αμερικανικού Συνδέσμου Αναψυκτικών (American Beverage Association - ABA) και της Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης του Μέριλαντ. Είναι απόφοιτος του Harvard και της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Yale.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αβραάμ Κάουα (Μεταφραστής)

Ο Αβραάμ Κάουα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Η συνειρμική ζωή του περιλαμβάνει ταυτόχρονες σπουδές Γαλλικής Φιλολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και δημοσιογραφίας σε ιδιωτική σχολή, ένα Master of Arts πάνω στην Αγγλική Λογοτεχνία, το Μεταμοντερνισμό και τη Σύγχρονη Κουλτούρα στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και μια διατριβή Ph.D πάνω στον Μεταμοντερνισμό και στα Κόμικς στο ίδιο πανεπιστήμιο, από το οποίο αποφοίτησε το 2001 με τον τίτλο του διδάκτορα. Γραπτά του πρωτοεμφανίστηκαν το 1994 στο περιοδικό Βαβέλ, ενώ έκτοτε έχει δημοσιεύσει κείμενα σε συλλογές ακαδημαϊκών δοκιμίων και περιοδικά πολιτισμικής επιθεώρησης και κριτικής του εξωτερικού όπως το Βελγικό 9e Art. Τα τελευταία χρόνια ζει κυρίως μεταξύ Λονδίνου και Βόλου, με σταθερούς συντρόφους μια βαλίτσα και μια τερατώδη συλλογή αναγνωσμάτων. Λατρεύει το σινεμά, τα κόμικς, το διάβασμα και τη μουσική, ενώ του αρέσει να κοιτά τη βροχή από το παράθυρό του όταν γράφει.

Sungyoon Choi (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
288
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση