Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Πιστοποίηση επάρκειας της Ελληνομάθειας: Δείγματα εξεταστικών θεμάτων
(Επίπεδο Γ1)

Πιστοποίηση επάρκειας της Ελληνομάθειας: Δείγματα εξεταστικών θεμάτων
Το ΚΕΓ αναπτύσσει υλικό, έντυπο και ηλεκτρονικό, για την εκμάθηση και τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας, με στόχο την υποστήριξη του θεσμού των Εξετάσεων Ελληνομάθειας. Το υλικό αυτό ακολουθεί το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες (ΚΕΠΑ) και εφαρμόζει το Νέο αναλυτικό εξεταστικό πρόγραμμα για την Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας (2013).
Σ΄ αυτό το πλαίσιο εκπονήθηκε και το βιβλίο που αφορά το επίπεδο Γ1 ("Πολύ καλή γνώση"). Αναλυτικότερα, περιλαμβάνει τέσσερα πλήρη δείγματα εξεταστικών θεμάτων Γ1, καθένα από τα οποία εξετάζει τις δεξιότητες: (α) κατανόηση γραπτού λόγου, (β) χρήση γλώσσας, (γ) κατανόηση προφορικού λόγου, (δ) παραγωγή γραπτού λόγου, και (ε) παραγωγή προφορικού λόγου. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει παράρτημα με τις λύσεις των θεμάτων και με τα κείμενα που ακούγονται στα ηχητικά αρχεία (CD) για την κατανόηση του προφορικού λόγου.
Η χρησιμότητα των βιβλίων της σειράς αυτής δεν εξαντλείται στην εξοικείωση των υποψηφίων με τη μορφή των εξετάσεων και την οργάνωση της προετοιμασίας τους για τις εξετάσεις. Φιλοδοξία του βιβλίου είναι να προσφέρει σε μαθητές-υποψήφιους στις Εξετάσεις Ελληνομάθειας ένα χρήσιμο και αξιόπιστο εργαλείο για την προσωπική τους μελέτη για την ανάπτυξη, ενδυνάμωση και αξιολόγηση των δεξιοτήτων τους στο επίπεδο Γ1. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει και ως διδακτικό εγχειρίδιο, που με τη σύγχρονη θεματολογία και τις απαιτητικές δραστηριότητές του, θα βοηθήσει τους διδάσκοντες την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα να διεγείρουν το ενδιαφέρον και να καλλιεργήσουν τη δεκτικότητα των διδασκομένων.

29χ21 εκ., 192 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 480.24 (Ελληνική γλώσσα, Νέα - Διδακτικά βιβλία για ξένους)
ISBN: 978-960-7779-74-8
ISBN (10ψήφιο): 960-7779-74-6
Βάρος: 0.602 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
20.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.80
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.