Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών
(Εκπαιδευτική διαδικασία, Διαχείριση της σχολικής μονάδας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης)

Τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών
Αντικείμενο του συγκεκριμένου βιβλίου αποτελεί η διερεύνηση της χρήσης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών από τους διευθυντές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και στη διαχείριση της σχολικής μονάδας.
Δείγμα της παρούσας έρευνας, όπως αυτή περιγράφεται στο βιβλίο, αποτέλεσαν διευθυντές/ντριες σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διότι ο ρόλος του διευθυντή/ντριας μιας σχολικής μονάδας είναι καίριας σημασίας, καθώς λειτουργεί με διπλή ιδιότητα: και ως εκπαιδευτικός, αλλά και ως υπεύθυνος για τη διαχείριση και διοίκηση της σχολικής μονάδας στην οποία υπηρετεί. Ως manager-ηγέτης θα επιτύχει τους σκοπούς και στόχους του σχολείου με τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των διαθέσιμων πόρων (ανθρώπινων και υλικών) και ως παιδαγωγός θα εξασφαλίσει ώστε οι επιλεγμένοι στόχοι να είναι σύμφωνοι με τη σύγχρονη παιδαγωγική επιστήμη.

21χ14 εκ., 74 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 372.358 (Εκπαίδευση, Πρωτοβάθμια - Τεχνολογία), 658.312 4 (Εκπαίδευση (Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού))
ISBN: 978-960-599-088-6
ISBN (10ψήφιο): 960-599-088-1
Βάρος: 0.123 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
10.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

8.90
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Θωμαή Δαδαμόγια γεννήθηκε στην Κοζάνη και σπούδασε νηπιαγωγός στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών "Master of Education in Special Educational Needs" του Πανεπιστημίου του Leeds της Μ. Βρετανίας. Επίσης, κατέχει το δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών "Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων" με κατεύθυνση "Διαχείριση και Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών Μονάδων" του τεπαεσ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Από το 2001 εργάζεται στο ΥΠΠΕΘ και έχει υπηρετήσει τόσο στη γενική όσο και στην ειδική αγωγή.

Ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.. Έχει δίπλωμα 2ετούς Μετεκπαίδευσης στη Σχολή Επιστημών Αγωγής του Διδασκαλείου του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Μοντέλα σχεδιασμού και ανάπτυξης εκπαιδευτικών μονάδων" της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΤΕΠΑΕΣ Πανεπιστημίου Αιγαίου.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.