Καληνύχτα σας, κύριε Γκουγκλ...
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Καληνύχτα σας, κύριε Γκουγκλ...

Μπλε σειρά ιστορία 1

Γιώργος Κ. Κατσέλης

7.90€ -10% 7.11€

Ποιος είναι ο κύριος Γκουγκλ;

Γιατί όλοι θέλουν να ταξιδέψουν στην παράξενη χώρα του;

Με συντρόφους τον Κλικ το ποντικάκι και τον Π@τ το παπάκι, ο Ιάσονας, ο μικρός ήρωάς μας, θα ταξιδέψει στην χώρα του κύριου Γκουγκλ και από κει θα βρεθεί στα πιο απίθανα μέρη. Από την πόλη των παράξενων παιχνιδιών μέχρι τη χώρα του κύριου Γιάχου, την μακρινή Γιαχωνία.

Κάθε ταξίδι όμως κρύβει και κινδύνους. Γιατί στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας και των υπολογιστών δεν είναι όλα τόσο ρόδινα.

Θα καταφέρει άραγε ο Ιάσονας να τους ξεπεράσει και να γυρίσει σώος στη χώρα του;

Γιώργος Κ. Κατσέλης

Γιώργος Κ. Κατσέλης (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Κ. Κατσέλης είναι συγγραφέας λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά και εκπαιδευτικός. Κατάγεται από στην Ασωπία Θηβών. Είναι αριστούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από το 1999 υπηρετεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Το 2007 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο της Παιδικής Λογοτεχνίας. Είναι αποσπασμένος στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών. Τα συγγραφικά του ενδιαφέροντα αφορούν στην Παιδική Λογοτεχνία, στο Παιδικό θέατρο και στην εφαρμογή των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαιδευτική πράξη. Το 2005 κυκλοφόρησε από μεγάλη εταιρία εκπαιδευτικού λογισμικού η εκπαιδευτική εφαρμογή "Η Γλώσσα μου, παίζω και μαθαίνω, για την Α΄ και Β΄ Δημοτικού". Έχει συνεργαστεί με το συγγραφέα και σκηνοθέτη Νέστορα Μάτσα για την παραγωγή μορφωτικών ταινιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Επίσης έχει ασχοληθεί με τη γλωσσική επιμέλεια βιβλίων. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Στάθης Πετρόπουλος (Εικονογράφος)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Μετά την αποφοίτησή του από την Σχολή Μωραΐτη, σπούδασε βιομηχανικό σχέδιο στην Ελβετία και τις ΗΠΑ. Ύστερα από δύο χρόνια εργασίας στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Ελλάδα και συνεργάστηκε με αρχιτεκτονικά γραφεία της Αθήνας. Το 2002 ίδρυσε με τον αδερφό του Βασίλη Πετρόπουλο την εταιρεία Vast Design για τη δημιουργία και παραγωγή αντικειμένων για το σπίτι. Συνεργάστηκε με τις εταιρείες Κορρές, Heineken, Accessorize και Nestle. Το 2009 ξεκίνησε να ασχολείται αποκλειστικά με την εικονογράφηση. Έκτοτε η δουλειά του έχει δημοσιευθεί σε παιδικά βιβλία διαφόρων εκδόσεων καθώς και σε εφαρμογές και παιχνίδια για iPhone και iPad σε συνεργασία με τις εταιρείες Meli Publications και Indice Games στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και το 2015 οργάνωσε την ατομική έκθεση εικονογράφησης "Αναζητώντας το τέλος- Οδύσσεια", στη Skoufa gallery στην Αθήνα. Σήμερα, ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Τόπος Έκδοσης:
ΠΑΤΡΑ
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
80
Διαστάσεις:
21x14.5
Βάρος:
0.132 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση