Η μαγισσούλα που έτρωγε αριθμούς
zoom in
7.70€ -26% 5.70€

Στο κάστρο της αρχιμάγισσας Αναφανδίνας οι μαγισσούλες είναι ενθουσιασμένες! Ο ξακουστός Μάγος Αριθμός 0 και οι βοηθοί του, οι αριθμοί 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 και 10, θα παρουσιάσουν τα εντυπωσιακά κόλπα τους χρησιμοποιώντας απίθανα ξόρκια: την Πρόσθ

Ανδριάνα Ρούσσου

Ανδριάνα Ρούσσου (Εικονογράφος)

Η Ανδριάνα Ρούσσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών και στη συνέχεια παρακολούθησε επιπλέον μαθήματα ελεύθερου σχεδίου, σκίτσου και εικαστικών επεμβάσεων. Μετά το τέλος των σπουδών της ασχολήθηκε με την εικονογράφηση παιδικών σεναρίων και τη δημιουργία animation για εκπαιδευτικό λογισμικό. Παράλληλα, συμμετείχε στη δημιουργία εκπαιδευτικού λογισμικού για λογαριασμό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις comix και εικονογράφησης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως γραφίστας σε εκδοτικό οίκο και εικονογραφεί παιδικά βιβλία. Κυκλοφορούν με δική της εικονογράφηση: "Το αστεράκι που έπεσε στη Γη", "Η Κυρά - Φύση και ο Κακός ο Ρύπος", "Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη", "Η Ελίτσα", όλα από τις εκδόσεις "Λιβάνη".

Χρυσάνθη Τσιαμπαλή - Κελεπούρη

Χρυσάνθη Τσιαμπαλή - Κελεπούρη (Συγγραφέας)

Η Χρυσάνθη Τσιαμπαλή γεννήθηκε το 1975 στη Λάρισα, όπου ζει και εργάζεται. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι σπουδές της, η επαγγελματική της επαφή με τα παιδιά, η εθελοντική της δράση (Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης) αλλά κυρίως η αγάπη της για τα παιδιά την ώθησαν να ξεκινήσει το όμορφο ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού, με την ελπίδα ο δρόμος να είναι μακρύς... Το βιβλίο της "Ένας κήπος στην τάξη μας" έχει μεταφραστεί και κυκλοφορεί στην Τουρκία από τις Εκδόσεις Pena. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, από την οποία έχει διακριθεί για το παραμύθι της "Οι ζωγράφοι του ουρανού". Είναι συντονίστρια και υπεύθυνη παιδαγωγικού σχεδιασμού των δράσεων της Λέσχης Ανάγνωσης για Παιδιά που δημιούργησε και λειτουργεί σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας από τον Οκτώβριο του 2016.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
56
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.097 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση