Καλώς ήρθες στην αρχαία Ελλάδα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Καλώς ήρθες στην αρχαία Ελλάδα

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα της κλασικής εποχής

Μαρία Καζαντζίδη

9.50€ -10% 8.55€

Ένα βιβλίο με πλούσια εικονογράφηση και απλά κείμενα που θα δώσει πολλές πληροφορίες και θα κατατοπίσει τον αναγνώστη γύρω από τον πολιτισμό –κυρίως– της κλασικής περιόδου στην αρχαία Ελλάδα, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία.

Ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει πώς ζούσαν οι αρχαίοι Έλληνες, τα ήθη και τα έθιμά τους, πώς λειτουργούσε η κοινωνία τους και κάτω από ποιους θεσμούς, ποιες ήταν οι βασικές αξίζες ζωής, γιατί ο 5ος αιώνας ονομάστηκε Χρυσός Αιώνας, πώς χτίστηκε η Ακρόπολη και κάτω από ποιες συνθήκες, ποιοι ήταν οι λόγοι που άνθησε ο πολιτισμός και βελτιώθηκε το επίπεδο ζωής των κατοίκων εκείνη την εποχή. Ακόμη, ποιες ήταν οι σημαντικότερες προσωπικότητες στις τέχνες, στα γράμματα και στη φιλοσοφία και πόσο επηρέασε εκείνη η περίοδος τον πολιτισμό σε όλον τον κόσμο.

Εύα Καραντινού

Εύα Καραντινού (Εικονογράφος)

Η Εύα Καραντινού είναι ζωγράφος, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, με δάσκαλο το Δημήτρη Μυταρά. Διδάσκει σχέδιο και τεχνικές ζωγραφικής σε μεγάλο ιδιωτικό οργανισμό. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ασχολείται επαγγελματικά με τη βυζαντινή αγιογραφία, το σχεδιασμό και τη μελέτη εσωτερικών χώρων για μεγάλες εταιρείες, όπως επίσης και με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων.


Μαρία Καζαντζίδη (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
80
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.184 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση