Το ταξίδι των ζώων στην Ελλάδα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το ταξίδι των ζώων στην Ελλάδα

Μάνος Μακαρίδης

Το πολύχρωμο τρενάκι σφυρίζει καθώς ξεκινά για το μακρύ ταξίδι από την Αθήνα μέχρι την Ορεστιάδα. Σε κάθε σταθμό ανεβαίνουν καινούρια ζωάκια και σιγά σιγά δημιουργείται μια μεγάλη, χαρούμενη παρέα. Στη διαδρομή προς τον βορρά, τα ζωάκια γνωρίζουν τα πιο υπέροχα τοπία που στολίζουν την ωραιότερη χώρα του κόσμου, την πανέμορφη Ελλάδα. Είναι ένα ταξίδι, γεμάτο εκπλήξεις και γνώσεις που θα μείνει αξέχαστο σε όλους...
Μάνος Μακαρίδης

Μάνος Μακαρίδης (Συγγραφέας)

Ο Μάνος Μακαρίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει καταγωγή από το Μύρκινος Σερρών. Εργάζεται στον χώρο των πωλήσεων. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο. Από τα παιδικά του χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή στίχων. Στίχοι του έχουν εκδοθεί στο βιβλίο "Στιχόραμα", 1995, συλλογική έκδοση, όπως επίσης και στο περιοδικό Δίφωνο. "Το ταξίδι των ζώων στην Ελλάδα" εκδόσεις Οσελότος, είναι το πρώτο του βιβλίο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Διονύσης Καραβίας (Εικονογράφος)

Ο Διονύσης Καραβίας ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Δοξιάδη. Τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό κόμικς, γρήγορα όμως τον κέρδισαν τα παιχνίδια. Για τριάντα και πλέον χρόνια σχεδίασε επινόησε και εικονογράφησε επιτραπέζια παιχνίδια και παζλς. Συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρίες παιδικών ταινιών Disney, Warner Bros, Nickelodeon, Fox κ.ά. Το 2002 βραβεύτηκε από την Disney για την καλλιτεχνική του δουλειά. Τα τελευταία χρόνια στράφηκε στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων και έχει ήδη κοσμήσει πάνω από εκατό παιδικά παραμύθια και εκπαιδευτικά βιβλία για μικρά παιδιά. Έχει εκδώσει δύο βιβλία με κείμενα και εικονογράφηση δική του, "Οι Άθλιοι του Ηρακλή" και "Ομήρου Ιλιάδα".


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
28χ21
Βάρος:
0.123 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση