Το παράθυρό μας
zoom in
8.50€ -32% 5.78€

Μικρή ελεγεία για ένα αγαπημένο βιβλιοπωλείο στο κέντρο μιας πόλης, για ένα παράθυρο πάντα ανοιχτό στους μικρούς αναγνώστες, τους γονείς και τους δασκάλους τους. Ένα πραγματικό στέκι του βιβλίου, που, αν και χρειάστηκε να κλείσει, άνοιξε ορίζοντες και συνέβαλε σοβαρά στη διάδοση της φιλαναγνωσίας.

Αλέξης Φραγκούλης

Αλέξης Φραγκούλης (Εικονογράφος)

Ο Αλέξης Φραγκούλης γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα όπου και ζει. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών. Παρακολούθησε μαθήματα ελευθέρου σχεδίου, ζωγραφικής και εικονογράφησης δίπλα στον πατρινό ζωγράφο Αντρέα Αγγελόπουλο. Το 2006 ως μαθητής συμμετείχε στον 1ο διαγωνισμό COMIX της πόλης με διάκριση στους 100 πρώτους του διαγωνισμού και στους 12ους Παννελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες κερδίζοντας το Α΄ βραβείο Ζωγραφικής Περιφέριας Δυτ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων. Από το 2009 είναι δάσκαλος ζωγραφικής και χειροτεχνίας σε παιδιά 4-15 ετών. Ενώ ασχολείται με την εικονογράφηση βιβλίων και δη των παιδικών.Το 2012 κέρδισε το βραβείο του Νέου Καλλιτέχνη στο διαγωνισμό αφίσας του Δήμου Πατρέων για το Πατρινό Καρναβάλι. Το 2014 παρακολούθησε μαθήματα εικονογράφησης με τον γνωστό εικονογράφο Svetlin. Το 2015 εκδόθηκε η πρώτη του εικογραφημένη του δουλειά με τίτλο "Το παράθυρό μας" από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο.


Νεκτάριος Στελλάκης

Νεκτάριος Στελλάκης (Συγγραφέας)

Ο Νεκτάριος Στελλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και ζει στην Πάτρα. Είναι δάσκαλος και νηπιαγωγός. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη γλωσσολογία στην Αγγλία και τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου σήμερα είναι επίκουρος καθηγητής στο  Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. Έχει μια μακροχρόνια δράση στην Παγκόσμια Οργάνωση Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕΡ) στην οποία από το 2013 είναι περιφερειακός αντιπρόεδρος για την Ευρώπη.

Θέλησε να γράψει μια μικρή ελεγεία για ένα μικρό βιβλιοπωλείο της Πάτρας που για χρόνια φιλοξενούσε γονείς με τα παιδιά τους, έναν χώρο που προωθούσε με τρόπο αθόρυβο αλλά αποτελεσματικό τη δημιουργία νέων αναγνωστών. Το βιβλίο κυκλοφόρησε με τίτλο «Το παράθυρό μας» και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα στηρίξουν τη νέα βιβλιοθήκη του Βρεφοκομείου Πατρών.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
15x15
Βάρος:
0.112 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση