Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Τεχνικές βελτίωσης ποιότητας

Τεχνικές βελτίωσης ποιότητας
Tο βιβλίο "Τεχνικές Βελτίωσης της Ποιότητας" επικεντρώνεται στα εργαλεία και τις τεχνικές του Ποιοτικού Ελέγχου για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών.
Στο πλαίσιο αυτό αναλύεται ο τρόπος εφαρμογής των στατιστικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται.
Εξετάζονται επίσης οι δύο βασικοί κλάδοι της Ποιότητας: ο Στατιστικός Έλεγχος Διεργασιών και η Ανάλυση Αξιοπιστίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εγχειρίδιο στο πεδίο της Διοίκησης Ποιότητας.
Κάθε κεφάλαιο ξεκινά με σαφή αναφορά του θεωρητικού υπόβαθρου και υποστηρίζεται από λυμένα παραδείγματα για τα οποία η πλειοψηφία των δεδομένων έχουν ληφθεί από τη βιομηχανία.

24χ17 εκ., 272 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 658.562 (Ποιοτικός έλεγχος)
ISBN: 978-960-456-450-7
ISBN (10ψήφιο): 960-456-450-1
Βάρος: 0.575 κιλά
Εκδότης: Ζήτη
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
25.44
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

22.90
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ. Παναγιώτης Τσαρούχας είναι Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός (Ph.D) και Επίκουρος Καθηγητής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας, Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού - Logistics. Επίσης είναι μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της "Διασφάλισης Ποιότητας" του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έλαβε το Δίπλωμα του Μηχανολόγου Μηχανικού από το Universita degli Studi di Napoli Federico II (Ιταλία). Ακόμη κατέχει Ph.D. και M.Sc. από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο επιστημονικό πεδίο της εφοδιαστικής αλυσίδας "Διοίκηση Παραγωγής". Εργάστηκε για περίπου 10 χρόνια στην Τεχνική Διεύθυνση του εργοστασίου της βιομηχανίας τροφίμων "Chipita International S.A." στη Λαμία. Έχει περίπου 25 χρόνια έρευνας και διδακτικής εμπειρίας και πάνω από 50 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια. Ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η ανάλυση αξιοπιστίας / συντήρησης, ο έλεγχος ποιότητας, η διοίκηση παραγωγής και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας σε βιομηχανικά συστήματα.

Ο Δρ. Ευάγγελος Ψωμάς, είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων. Είναι επίσης μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Διασφάλιση Ποιότητας" του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων και Γεωργικής Μηχανικής και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών "Διασφάλιση Ποιότητας" του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων. Εργάστηκε ως Εξωτερικός Συνεργάτης του ΤΕΙ Ηπείρου και ως στέλεχος Δημοσίων Υπηρεσιών στο Υπουργείο Εσωτερικών. Έχει 15 χρόνια διδακτική και ερευνητική εμπειρία. Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει 30 εργασίες δημοσιευμένες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές, 12 εργασίες δημοσιευμένες σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων με κριτές και 9 εργασίες δημοσιευμένες σε πρακτικά ελληνικών συνεδρίων με κριτές. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται μεταξύ των άλλων η Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, Ο Στατιστικός Έλεγχος Διεργασιών, τα Εργαλεία και οι Τεχνικές Ποιότητας, η Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων και η Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.