Περιβαλλοντική δημοσιογραφία και επικοινωνία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Περιβαλλοντική δημοσιογραφία και επικοινωνία

Συλλογικό έργο

Νίκος Λέανδρος

Μυρτώ Ρήγου

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκος Λέανδρος

Νίκος Λέανδρος (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Λέανδρος είναι καθηγητής οικονομικών στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και Αναπληρωτής Πρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης στο ίδιο πανεπιστήμιο. Σπούδασε οικονομικά στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ (Salford University), όπου ανακηρύχθηκε διδάκτωρ των οικονομικών επιστημών. Δίδαξε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Salford και επί σειρά ετών εργάστηκε στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Τραπέζης της Ελλάδος. Έχει επιμεληθεί σειρά εκδόσεων για τα οικονομικά του βιβλίου στην Ελλάδα και στο παρελθόν διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και υπεύθυνος ερευνών για την αγορά του βιβλίου και τις εκδοτικές επιχειρήσεις. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα και μονογραφίες κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά των Μέσων, την Κοινωνία της Πληροφορίας, τη βιομηχανική αναδιάρθρωση και την κοινωνική ασφάλιση. Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Μαζικά έντυπα επικοινωνίας στην Ελλάδα: Οικονομικές και τεχνολογικές προσεγγίσεις" (Εκδόσεις Δελφίνι, 1992), "Πολιτική Οικονομία των ΜΜΕ: Η αναδιάρθρωση της βιομηχανίας των μέσων στην εποχή της πληροφορικής επανάστασης" (Εκδόσεις Καστανιώτη, 2000), "Το διαδίκτυο: Ανάπτυξη και αλλαγή" (Εκδόσεις Καστανιώτη, 2005), "Επιχειρηματικές στρατηγικές και βιομηχανία των μέσων" (Εκδόσεις Καστανιώτη, 2008).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μυρτώ Ρήγου

Μυρτώ Ρήγου (Συγγραφέας)

Η Μυρτώ Ρήγου είναι επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα βιβλία της περιλαμβάνονται τα εξής: "Ο θάνατος στη νεωτερικότητα - Μια επικοινωνιακή και ηθική προβληματική", 1993, και "Η ετερότητα του Άλλου- Δοκίμιο για μια τρέχουσα μεταηθική", 1995.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάννης Α. Φίλης

Γιάννης Α. Φίλης (Συγγραφέας)

Ο Γιάννης Αναστασίου Φίλης γεννήθηκε στην Ασίνη του Ναυπλίου. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ηλεκτρολόγος μηχανολόγος και στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας UCLA επιστήμη συστημάτων. Έχει διδάξει στο UCLA, στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και στο Πολυτεχνείο Κρήτης όπου διετέλεσε πρύτανης. Έχει κυκλοφορήσει μεταξύ άλλων πέντε ποιητικές συλλογές. Μεταφράσεις των ποιημάτων του έχουν δημοσιευθεί στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Έχει βραβευθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από πολυάριθμους φορείς για το λογοτεχνικό και επιστημονικό έργο του και την προσφορά του στην κοινωνία, μεταξύ των οποίων από την Ακαδημία Αθηνών, το UCLA και το American Association for the Advancement of Science (AAAS). Είναι μέλος του ελληνικού ΡΕΝ, Poets and Writers, ΗΠΑ και Fellow του AAAS.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αγγελική Καλλία - Αντωνίου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αρτέμης Μ. Αθανασάκης (Συγγραφέας)

Ο Αρτέμης Μ. Αθανασάκης είναι καθηγητής Περιβαλλοντικών Επιστημών μετεκπαιδευομένων εκπαιδευτικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αντώνης Σκαμνάκης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χαρίτων Χιντήρογλου (Συγγραφέας)

Ο Χιντήρογλου Χαρίτων είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στον τομέα Ζωολογίας του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών. Το κύριο μέρος της ερευνητικής του δραστηριότητας αφορά την θαλάσσια βιολογία, θαλάσσια οικολογία και ζωογεωγραφία και οικολογία της συμπεριφοράς των ζώων. Διδάσκει στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος βιολογίας, γενική ζωολογία, ηθολογία ζώων και θαλάσσια βιολογία.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάννης Βουρδούμπας

Γιάννης Βουρδούμπας (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κατερίνα Σαρικάκη (Συγγραφέας)

Η Κατερίνα Σαρικάκη είναι τακτική Καθηγήτρια Πολιτικής Επικοινωνιών στο Ινστιτούτο Επικοινωνιακών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βιέννης. Πριν την εγκατάσταση της στην Αυστρία, σπούδασε και εργάστηκε στην Μεγάλη Βρετανία για είκοσι χρόνια και ήταν αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Leeds το 2004-2011. Κατείχε το 2009-2010 την Καθηγητική Έδρα Διεθνών Επικοινωνιών του Ιδρύματος Αντερς στο Πανεπιστήμιο του Κάρλστατ στην Σουηδία και υπήρξε επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του McGill στον Καναδά. Έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες πάνω στις πολιτικές των διεθνών και ευρωπαϊκών μέσων, και έχει γράψει ή επιμεληθεί 9 βιβλία και ειδικά τεύχη επιστημονικών περιοδικών στα θέματα παγκόσμιας διακυβέρνησης των μέσων επικοινωνίας, και στη σχέση πολιτών και πολιτισμικών κι επικοινωνιακών πολιτικών. Είναι η επιμελήτρια του "International Journal of Media and Cultural Politics" απο το 2004. Είναι Πρόεδρος στον τομέα "Επικοινωνιακό Δίκαιο και Πολιτική" της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επικοινωνιακής Έρευνας και Εκπαίδευσης κι επίτιμη ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Χάϊναν της Κίνας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πέτρος Λυμπεράκης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ασημίνα Κούκου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Patricia Smolean (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αντώνης Σκαμνάκης (Επιμέλεια)


Κλειώ Κεντερελίδου (Επιμέλεια)


Φανή Γαλατσοπούλου (Επιμέλεια)


Σοφία Καρεκλά (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
472
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.888 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση