Ρούλης: Ο Υδραίος νάνος γαϊδαρούλης
zoom in

…Ία-Ία-Ία!  

και Ία-Ία-Ία!

Ένας πάρα πολύ µικρούλης, τόσο δα µικρούλης γαϊδαρούλης γεννιέται στο πανέµορφο, γεµάτο ιστορία και µαγεία γραφικό ελληνικό νησί της Ύδρας.

Τον βαφτίζουν «Ρούλης, ο Υδραίος νάνος γαϊδαρούλης».

Μπορεί να µη φταίει ο καηµενούλης ο Ρούλης ο γαϊδαρούλης που γεννήθηκε τόσο δα µικρούλης, στο µέγεθος µιας κοτούλας.

Μπορεί να µη φταίει ο δύστυχος ο Ρούλης που η φύση τον έκανε νάνο, πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα γαϊδουράκια της Ύδρας, χωρίς να µπορεί κι αυτός να βοηθήσει µε την εργασία του τους ευγενικούς κατοίκους του νησιού.

Αγωνίστηκε όµως και ξεχώρισε για το µοναδικό σε όλο τον κόσµο χαµόγελό του, που το πρόσφερε µέσα από την καρδούλα του σε όλους, τόσο γενναιόδωρα!

Ένα ιδιαίτερο χαµόγελο που έλαµπε από καλοσύνη, χαρίζοντας ζεστασιά, και που έγινε σε όλες τις γωνιές της γης γνωστό σαν ένα «πολύτιµο σύµβολο της Αγάπης».

…Ία-Ία-Ία!  

και Ία-Ία-Ία!

Άκης Κορωνάκης (Συγγραφέας)

Ο Άκης είναι γιος του Πάνου Κορωνάκη και είναι μαθητής του γυμνασίου. Αγαπά τα ταξίδια, τη μουσική και ασχολείται με το μπάσκετ, το ποδήλατο και τη ζωγραφική.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πάνος Κορωνάκης - Rohlf

Πάνος Κορωνάκης - Rohlf (Συγγραφέας)

Ο Δρ. Πάνος Κορωνάκης - Rohlf γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Νοεμβρίου το 1961. Σπούδασε χημικός μηχανικός και έκανε ειδικότητα και διδακτορική διατριβή στη βιοτεχνολογία στα γερμανόφωνα Πολυτεχνεία της Αυστρίας, Ελβετίας και Γερμανίας. Σήμερα ως Διευθύνων Σύμβουλος γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας (ιατρικών προϊόντων), έχει πίσω του πλούσια και μακροχρόνια εμπειρία στο διεθνές Management τόσο σε γερμανικές όσο και σε αμερικάνικες πολυεθνικές εταιρείες που κινούνται κυρίως στο χώρο της υγείας. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την οικογένειά του και με κοινωφελές ανθρωπιστικό έργο, κυρίως μέσω του κοινωφελούς ιδρύματος "Richard und Anne Rohlf Stiftung", του οποίου είναι πρόεδρος.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Σγουρός

Γιώργος Σγουρός (Εικονογράφος)

Ο Γιώργος Σγουρός γεννήθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 1973. Είναι πτυχιούχος στο Τμήμα Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και εργάστηκε ως σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων για την Artoon, την Big Bang Toons και την Time Lapse Pictures στην παραγωγή ταινιών και σποτ για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Έχει εικονογραφήσει παιδικά παραμύθια και εκπαιδευτικά βιβλία.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό Εξώφυλλο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
17x24
Βάρος:
0.118 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση