ΓΚΑΖΟΖΑ Α.Α.Α.
zoom in
12.25€ -20% 9.80€
Ο Μηνάς άρχισε να τρέχει. Έτρεχε με όλη του τη δύναμη!
Πίσω του έτρεχε και η γκαζόζα και ακόμα πιο πίσω κάτι βαζάκια από μαρμελάδα και σακουλάκια από πατατάκια. Πλαστικά μπουκάλια και κουτιά από αναψυκτικά ορμούσαν κατά πάνω του. Στρατός ολόκληρος! Για να τους ξεφύγει, έστριψε απότομα… μα δυο μπαταρίες, κατακόκκινες από τον θυμό τους, του έκοψαν τη φόρα!
– ΣΤΟΟΟΠ!!! Εμπρός για το κρατητήριο, τον διέταξαν.

Μια ιστορία γεμάτη ανατροπές που φέρνει τους μικρούς μας αναγνώστες σε επαφή με τα υλικά, την έννοια και την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης.
Φωτεινή Τίκκου

Φωτεινή Τίκκου (Εικονογράφος)

Η Φωτεινή Τίκκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών το 2009. Ήρθε σε επαφή με την εικονογράφηση και τα κόμικς κατά την παραμονή της στην Ισπανία φοιτώντας στη Σχολή Καλών Τεχνών της Σεβίλλης. Έχει επίσης παρακολουθήσει σεμινάρια σκίτσου και εικονογράφησης τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ελλάδα. Το 2014 ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό στο Visual Arts στις Βρυξέλλες. Η ενασχόλησή της με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων ξεκίνησε το 2009. Από τότε έχει συνεργαστεί με διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους όπως Ελληνικά Γράμματα, Πατάκης, Ψυχογιός, Διάπλαση, Modern Times, Μεταίχμιο, Κόκκινη κλωστή δεμένη. Τον τελευταίο καιρό ζει και εργάζεται στην Κοπεγχάγη.


Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

Τζένη Κουτσοδημητροπούλου (Συγγραφέας)

Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη, Αυστραλίας. Στην εφηβεία μετακόμισε στην Ελλάδα. Σήμερα ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Είναι καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και παράλληλα ασχολείται με την επιμέλεια αγγλικών εκπαιδευτικών βιβλίων. Χάρη σε μετεκπαίδευσή της ασχολείται και με την εξ αποστάσεως διδασκαλία σε μαθητές από όλον τον κόσμο (Οnline Τeaching). Τα παραμύθια πάντοτε παρέμειναν η μεγάλη της αγάπη και η συγγραφή τους η κρυφή της επιθυμία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι μέλος του συλλόγου SCBWI (The Society of Children΄s Book Writers and Illustrators) και του IBBY (Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
40
Διαστάσεις:
30x22
Βάρος:
0.359 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση