Πες πως μ΄ αγαπάς
zoom in
15.50€ -27% 11.32€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9786188188471

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Νουβέλα

  • Έτος κυκλοφορίας

    2016

  • Εκδότης

    Elxis

Απένταρη και σε πολύ δύσκολη θέση, η Κέλσι Λάνγκτον συνειδητοποιεί ότι μόνο αν πουλήσει τον εαυτό της σε μια δημοπρασία, θα σώσει το μέλλον της αδελφής της. Έτσι, η περήφανη αλλά απελπισμένη γυναίκα μπαίνει στον κακόφημο "οίκο του έρωτα", αποφασισμένη να γίνει το παιχνιδάκι κάποιου πλούσιου αριστοκράτη - και ο λόρδος Ντέρεκ Μάλορι είναι αυτός που θα δώσει το μεγαλύτερο ποσό, για να την αγοράσει. Ωραίος και αμετανόητος εργένης, ο Ντέρεκ μυεί την αισθησιακή κοπέλα σ’ έναν κόσμο ανυπέρβλητης ηδονής και επικίνδυνου ανταγωνισμού. Όμως η Κέλσι ξέρει ότι πρέπει πάντα να κρατά κρυφή την αριστοκρατική καταγωγή της - ακόμα και όταν η χάρη, το πνεύμα και η ομορφιά της πείθουν τον νέο "αφέντη" της να θυσιάσει την ελευθερία του και να την ερωτευτεί πραγματικά.

Σοφία Ανδρεοπούλου (Μεταφραστής)

H Σοφία Ανδρεοπούλου είναι ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε επί τέσσερα χρόνια ως Συστημική Οικογενειακή Θεραπεύτρια στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων.Έχει δουλέψει ως ερευνήτρια, ως μεταφράστρια βιβλίων λογοτεχνίας και ψυχολογίας και ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Έχει γράψει σενάρια για μια εκπομπή ψυχολογίας, ένα σενάριο για τον κινηματογράφο, ένα θεατρικό έργο και πολλά άρθρα. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί γραφείο στη Γλυφάδα, όπου δουλεύει με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

Johanna Lindsey

Johanna Lindsey (Συγγραφέας)

Η Johanna Lindsey καθιερώθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς στο ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Η Lindsey έχει γράψει 47 βιβλία που έγιναν best sellers, πολλά από τα οποία έφτασαν στην πρώτη θέση στη λίστα των ευπώλητων των New York Times. Ζει στο Μέιν με την οικογένειά της. Η θεματολογία των βιβλίων της καλύπτει διάφορες ιστορικές περιόδους, συμπεριλαμβάνοντας βιβλία από τον Μεσαίωνα, την αμερικανική Άγρια Δύση και το δημοφιλές βασίλειο Αγγλίας-Σκοτίας. Έγραψε ακόμα μερικά ρομαντικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Μέχρι στιγμής τα πιο δημοφιλή βιβλία της αποτελούν οι ιστορίες της Malory-Anderson Family, τα χρονικά μιας αριστοκρατικής οικογένειας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
368
Διαστάσεις:
20.5x14
Βάρος:
0.556 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση