Ημερολόγιο 3 εβδομάδων
zoom in
"Δημήτρη μου, Θα λείψω για λίγες μέρες από το σπίτι λόγω δουλειάς...." Έλειπε συχνά ο μπαμπάς, δεν καταλάβαινε πόσο κακιά μπορεί να είναι αυτή η "κ. Δουλειά" που του παίρνει μακριά τον μπαμπά του. Τώρα είχε μεγαλώσει, τον πείραζε η συχνή απουσία του μπαμπά του, του έλειπαν όλα αυτά που κάνανε μαζί. Αυτά σκεφτόταν, όταν άκουσε τον μπαμπά να τελειώνει την πρότασή του "Και όσο λείπω να προσέχεις τη μαμά και να την ακούς, εγώ θα γυρίσω σε τρεις εβδομάδες!" Μουτρωμένος και ζαλισμένος ο Δημητράκης δεν άκουγε τις συμβουλές του μπαμπά του, ούτε τις υποσχέσεις του. Οι 3 εβδομάδες της απουσίας του μπαμπά, για τον Δημητράκη περιλαμβάνουν περιπέτειες στο νέο σχολείο, αρκετό διάβασμα, μια Ωτίτιδα αλλά κι ένα μεγάλο δώρο που δεν μπορεί να το συναρμολογήσει χωρίς τη βοήθεια του πατέρα του. Ποσό γρήγορα θα περάσουν οι μέρες του λοιπόν;

Εμμανουέλα Κακαβιά (Εικονογράφος)

Η Εμμανουέλα Κακαβιά έχει ολοκληρώσει τρεις εργαστηριακές σχολές βυζαντινής τέχνης (εργαστήρια: Θ. Πέτρου, Δ. Χατζηαποστόλου και Ι. Κόρδη), μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Δημιουργώντας κόμικς: Ιστορία, Γλώσσα, Είδη και Τεχνικές Αφήγησης" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κρατικό πτυχίο σκηνοθεσίας τηλεόρασης, καθώς και πτυχίο της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Κύπρου στον ελληνικό πολιτισμό με κατεύθυνση ιστορία - αρχαιολογία - τέχνη. Από το 2018 είναι μέλος της ΙΒΒΥ ως εικονογράφος. Έχει εργασθεί για την ΕΡΤ, στο Τμήμα Παραγωγής Πολιτικών Εκπομπών και για ιδιωτικές εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στο Τμήμα Παραγωγής Πολιτιστικών Εκπομπών. Φιλοτεχνεί εικόνες βυζαντινής τεχνοτροπίας για ιδιώτες και εικονογραφεί παραμύθια για παιδιά και μεγάλους, πολλά από τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί.

Δέσποινα Κομνηνάκη

Δέσποινα Κομνηνάκη (Συγγραφέας)

Η Δέσποινα Κομνηνάκη γεννήθηκε στην Καβάλα. Σπούδασε Λογιστική στις Σέρρες και ζει στη Θεσσαλονίκη. Τα "Μαγικά ξυλοπόδαρα" αποτελούν το πρώτο της παραμυθένιο εγχείρημα και "Το ημερολόγιο 3 εβδομάδων" το δεύτερο. Γράφει βιωματικά, εμπνεόμενη από τις οικογενειακές της περιπέτειες. Το 2015 ολοκλήρωσε τα επιμορφωτικά προγράμματα της Δημιουργικής Γραφής και της Διαχείρισης Χωρισμού στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Ασκεί εθελοντική δράση σε παιδικές βιβλιοθήκες της Θεσσαλονίκης και βραβεύτηκε για την δράση της από τον ΣΑΠΚ Νεάπολης και από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
24
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.069 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση