Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αναπτύξτε ταχύτητα
(Συγχρονίστε τα 9 γρανάζια και απογειώστε την επιχείρησή σας)

Αναπτύξτε ταχύτητα
Το βιβλίο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την κατανόηση των βασικών παραμέτρων της επιχειρησιακής επιτυχίας και βασίζεται στο δοκιμασμένο μοντέλο των 9 γραναζιών, το οποίο αποτελείται από:

- Πελάτες
- Έντονη ικανοποίηση
- Προσέλκυση πελατών
- Επιχειρησιακό μοντέλο
- Εταίροι
- Ανταγωνιστές
- Δραστηριοποίηση σε παγκόσμια κλίμακα
- Ομάδα
- Έλεγχος πραγματικότητας

Πρόκειται για ένα πρακτικό εγχειρίδιο με ασκήσεις, σημειώσεις, συμβουλές και ιδέες που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν αξίζει τον χρόνο σας μια νέα ιδέα για επιχείρηση, αν πρέπει να προχωρήσετε με την υφιστάμενη επιχειρησιακή ευκαιρία σας ή αν θα πρέπει να πετάξετε το παλιό σχέδιο και να αναπτύξετε κάτι ακόμη μεγαλύτερο και καλύτερο.

19χ24 εκ., 176 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Επιχειρείν
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση ), 658.401 2 (Επιχειρηματικό σχέδιο)
Άλλα πρόσωπα: Ανδρέας Σοκοδήμος (Μεταφραστής)
ISBN: 978-618-5131-17-3
ISBN (10ψήφιο): 618-5131-17-Χ
Βάρος: 0.424 κιλά
Εκδότης: Rosili
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
21.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

18.69
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Kjellberg, Jonas
Ο Jonas Kjellberg, επιχειρηματίας... κατά συρροή και κεφαλαιούχος, ήταν ηγετικό μέλος της Skype όταν γνώρισε τον Tom Kosnik και τη Lena Ramfelt. Είχε ιδρύσει μερικές εταιρείες και επένδυσε χρήματα σε πολύ περισσότερες. Άρχισε να δίνει διαλέξεις στο τμήμα μάρκετινγκ του Tom και της Lena σχετικά με την πραγματική ζωή της δημιουργίας εταιρειών, τις προκλήσεις, τα οφέλη και το είδος της σκέψης που χρειάστηκε για να δημιουργηθεί η Skype. Είχε την έμπνευση να παίρνει μαθήματα από εταιρείες με πολύ υψηλή ανάπτυξη, να συγκρίνει αυτά τα μαθήματα με αυτά που διδάσκονταν σε παγκόσμιας κλάσης πανεπιστήμια, να τα αναμορφώνει για να δημιουργείται μια φιλική προς το χρήστη φόρμα και να τα κάνει προσβάσιμα σε επιχειρηματίες ανά τον κόσμο.

Kosnik, Tom
Ο Tom Kosnik είναι καθηγητής στο Stanford University. Ξεκίνησε το διδακτικό του ταξίδι στο Harvard, όπου έβαλε τα θεμέλια για το βιβλίο "Αναπτύξτε ταχύτητα" ξεκινώντας μια εργασία με βάση το πλαίσιο DDART, αρχικά των αγγλικών λέξεων Διάγνωση, Απόφαση, Ανάλυση και Έλεγχος Πραγματικότητας. Το πλαίσιο DDART αναπτύχθηκε μετά από πολυετείς έρευνες με σκοπό να βοηθήσει φοιτητές, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις να αξιολογήσουν νέες και υφιστάμενες επιχειρησιακές ευκαιρίες.

Ramfelt, Lena
Η Lena Ramfelt είναι κάτοχος PhD από το Stockholm University. Συνεργάστηκε με τον Tom Kosnik στο Stanford και διδάσκουν μαζί από το 1997. Κατά την περίοδο της συνεργασίας τους έζησαν την ανάπτυξη της Silicon Valley και την υπεροχή της σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο στη δημιουργία νέων μεγάλων και πετυχημένων εταιρειών. Μαζί πήραν συνεντεύξεις, διερεύνησαν και συνέλεξαν πληροφορίες σχετικά με αυτές τις αναπτυσσόμενες εταιρείες. Αυτή η νεοαποκτηθείσα διεισδυτική ματιά συνδυάστηκε με τις υπάρχουσες γνώσεις και προσφέρθηκε ως μάθημα σε φοιτητές μαζί με όσα είχαν να προσφέρουν οι πιο πετυχημένοι επιχειρηματίες της Silicon Valley. Μια εταιρεία που μελέτησε η Len ήταν η Skype, και με την ευκαιρία αυτή ο Tom και η Lena γνώρισαν τον Jonas Kjellberg.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.