Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Δυναμική των ομάδων και αλλαγή στους οργανισμούς

Δυναμική των ομάδων και αλλαγή στους οργανισμούς
Το βιβλίο εξετάζει σε βάθος τη δυναμική και τη διεργασία των ομάδων και των οργανισμών, τον ρόλο τους στην αντιμετώπιση των εσωτερικών κρίσεων αλλά και των πιέσεων που προέρχονται από ένα ασταθές και διαρκώς αβέβαιο εξωτερικό περιβάλλον. Ο ρόλος της ηγεσίας, οι συγκρούσεις, η εσωστρέφεια και η παθογένεια, αλλά και θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, την έρευνα και την εποπτεία των ομάδων εξετάζονται σε συνάρτηση με τη δυνατότητα των πάσης φύσεως ομάδων να μετεξελιχθούν από κλειστά σε ανοικτά συστήματα.

232 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 300 (Κοινωνικές επιστήμες), 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
ISBN: 978-960-499-113-6
ISBN (10ψήφιο): 960-499-113-2
Βάρος: 0.4 κιλά
Εκδότης: Τόπος
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
19.90
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

17.71
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Δρ. Χαράλαμπος Πουλόπουλος είναι διευθυντής του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α.) και εργάζεται στον τομέα αντιμετώπισης της τοξικοεξάρτησης από το 1983. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία στην Ελλάδα και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στον τομέα των Εφαρμοσμένων Κοινωνικών Επιστημών. Είναι πρόεδρος της επιστημονικής και συμβουλευτικής επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Θεραπευτικών Κοινοτήτων (W.F.T.C.) και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θεραπευτικών Κοινοτήτων (E.F.T.C.). Η εμπειρία του στο χώρο των θεραπευτικών κοινοτήτων συνδέθηκε με τη θεωρία και την πρακτική της Κοινωνικής Εργασίας και αποτέλεσε αντικείμενο της διδασκαλίας του στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης την περίοδο 1999-2003.

Η Άννα Τσιμπουκλή PhD είναι διδάκτωρ του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου από το 1995, Υπεύθυνη του Τομέα Εκπαίδευσης του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων από το 1992 με κύρια αρμοδιότητα την ανάπτυξη, εφαρμoγή και αξιολόγηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, και ανήκει στο Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου από το 1997. Το 2002 ολοκλήρωσε τη μεταδιδακτορική της έρευνα στο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου με κύριο αντικείμενο την εκπαίδευση επαγγελματιών στην αντιμετώπιση της τοξικοεξάρτησης. Έχει εκπαιδεύσει επαγγελματίες σε Ελλάδα και Κύπρο και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Είναι επίσης Αναπληρώτρια Διευθύντρια Έκδοσης του Επιστημονικού Περιοδικού "Εξαρτήσεις", μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Εκδοτών Περιοδικών σε θέματα εξαρτήσεων (www.isaje.com), μέλος της Ένωσης Βρετανών Ψυχολόγων, ιδρυτικό μέλος του ελληνικού τμήματος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Επαγγελματιών στην Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων ITACA, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Συμβουλίου Αμοιβαίας Πιστοποίησης Συμβουλών Τοξικοεξάρτησης και Πρόληψης για τη χρήση αλκοόλ και άλλων ουσιών (www.icrcaoda.com) και ιδρυτικό μέλος της Επιστημονικής ΄Ενωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.