Στη σπηλιά του Κύκλωπα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Στη σπηλιά του Κύκλωπα

Οι μυστικοί πράκτορες του Ολύμπου 3

Alain Surget

8.50€ -27% 6.21€

"Ξένοι, µπήκατε στο σπίτι µου σαν κλέφτες! Το όνοµά µου είναι Πολύφηµος, είµαι ο γιος του Ποσειδώνα, του θεού της θάλασσας, που σας οδήγησε σε εµένα. Κι αν ο πατέρας µου έκανε κάτι τέτοιο, είναι για να σας φάω!" Ο Δίας βαρέθηκε τις προσευχές της Πηνελόπης, που τον ικετεύει να στείλει τον άνδρα της πίσω στο σπίτι τους. Έτσι στέλνει τη Λία και το φιλαράκι της τον Λίθο να βρουν τον Οδυσσέα µεσοπέλαγα και να τον οδηγήσουν πίσω στην πατρίδα του. Αλλά µία παρεξήγηση θα τους οδηγήσει κατευθείαν στο νησί του Κύκλωπα Πολύφηµου.

Χριστίνα Μανιά

Χριστίνα Μανιά (Μεταφραστής)

H Χριστίνα Μανιά σπούδασε συγκριτική λογοτεχνία στη Γαλλία με εξειδίκευση στους μύθους και στα παραμύθια. Αφού εργάστηκε μερικά χρόνια ως δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός, αποφάσισε να ασχοληθεί με την πρώτη της μεγάλη αγάπη τα βιβλία. Μπήκε στον εκδοτικό χώρο πριν από περίπου είκοσι χρόνια όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Μεταφράζει από τα αγγλικά και τα γαλλικά, γράφει βιβλία, αλλά πάνω από όλα παραμένει μία παθιασμένη αναγνώστρια.

Julie Faulques

Julie Faulques (Εικονογράφος)


Alain Surget

Alain Surget (Συγγραφέας)

O Aλέν Σιρζέ, γεννήθηκε στο Μετς (Γαλλία) το 1948. Άρχισε να γράφει στην ηλικία των δεκαεπτά ετών θεατρικά έργα και ποίηση. Ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές και το 1977 έγινε καθηγητής, οπότε στράφηκε στο μυθιστόρημα. Είναι παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών και του αρέσει να ταξιδεύει σε αναζήτηση των θεμάτων του.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Χαλάνδρι
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
96
Διαστάσεις:
13.5x18
Βάρος:
0.134 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση