Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μεταφορά μάζας και θερμότητας
(Βασικές αρχές και εφαρμογές)
Συγγραφείς:   Yunus A. Cengel, Afshin J. Ghajar,


Μεταφορά μάζας και θερμότητας
Περιέχει:
Εισαγωγή και βασικές έννοιες, Εξίσωση της αγωγής θερμότητας, Μόνιμη αγωγή θερμότητας, Μεταβατική αγωγή θερμότητας, Αριθμητικές Μέθοδοι στην αγωγή θερμότητας, Οι βασικές αρχές της συναγωγής, Εξωτερική εξαναγκασμένη συναγωγή, Εσωτερική εξαναγκασμένη συναγωγή, Φυσική συναγωγή, Βρασμός και συμπύκνωση, Εναλλάκτες Θερμότητας, Η Θεμελιώδης θεωρία της θερμικής ακτινοβολίας, Μεταφορά θερμότητας με ακτινοβολία, Μεταφορά μάζας, Α-Πίνακες ιδιοτήτων και Γραφήματα, Ευρετήριο.

29χ21 εκ., 1032 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 536.7 (Θερμοδυναμική )
Άλλα πρόσωπα: Αθανάσιος Ι. Μάργαρης (Μεταφραστής) , Δημήτριος Ν. Τερτίπης (Μεταφραστής) ,
ISBN: 978-960-418-570-2
ISBN (10ψήφιο): 960-418-570-5
Βάρος: 3.1 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
123.39
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

111.05
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Afshin J. Ghajar είναι διακεκριμένος Καθηγητής και Διευθυντής των Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Σχολή Αεροδιαστημικής και Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο της Oklahoma, στο Stillwater της Oklahoma των Ηνωμένων Πολιτειών και Επίτιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Xi΄an Jiaotong στην Κίνα. Έλαβε το πτυχίο του, το μεταπτυχιακό του τίτλο σπουδών και το διδακτορικό δίπλωμα πάνω στη Μηχανολογία από το Πανεπιστήμιο της Oklahoma. Το γνωστικό του αντικείμενο είναι η πειραματική και υπολογιστική μεταφορά θερμότητας και ρευστομηχανική. Ο Dr Ghajar έχει πραγματοποιήσει σημαντικές συνεισφορές στο πεδίο των θερμικών επιστημών διαμέσου των πειραματικών, εμπειρικών και αριθμητικών εργασιών του στη μεταφορά θερμότητας και στη διαστρωμάτωση στα συστήματα αποθήκευσης αισθητής θερμότητας, μεταφορά θερμότητας σε μη Νευτώνεια ρευστά, μεταφορά θερμότητας στη μεταβατική περιοχή και μεταφορά θερμότητας σε ροή δύο φάσεων χωρίς βρασμό. Οι τρέχουσες ερευνητικές του δραστηριότητες αφορούν τη μεταφορά θερμότητας σε ροή δύο φάσεων, το θερμικό χειρισμό συστημάτων σε μικροσκοπική κλίμακα και τη μικτή μεταφορά θερμότητας και την πτώση πίεσης στη μεταβατική περιοχή. Ο Dr Ghajar αποτελεί ερευνητικό συνεργάτη του Wright Patterson AFB (Dayton, Ohio) και της εταιρείας χημικών Dow (Freeport, Texas). Μαζί με τους συνεργάτες του έχουν δημοσιεύσει πάνω από 150 επιστημονικές εργασίες με κριτικές. Υπήρξε κύριος και προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά τεχνικά συνέδρια και ινστιτούτα. Έχει τιμηθεί με αρκετά βραβεία περί διακεκριμένης διδασκαλίας, έρευνας, συμβουλευτικής δράσης και υπηρεσίας από το Κολλεγιο Μηχανικής του Πανεπιστημίου της Οκί&ηοηι&. Αποτελεί Μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Μηχανολόγων Μηχανικών (ASME), Επιστημονικός Υπεύθυνος για την έκδοση βιβλίων μεταφοράς θερμότητας του Εκδοτικού Οίκου CRC Press/Taylor & Francis και Εκδότης του Περιοδικού Heat Transfer Engineering, ενός διεθνούς περιοδικού που ειδικεύεται στην πρακτική εφαρμογή των αρχών της μεταφοράς θερμότητας και εκδίδεται από την Taylor & Francis.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.