Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Σύγχρονα συστήματα αυτομάτου ελέγχου
Συγγραφείς:   Richard C. Dorf, Robert H. Bishop,


Σύγχρονα συστήματα αυτομάτου ελέγχου
Περιέχει:
Εισαγωγή στα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου, Μαθηματικά Μοντέλα Συστημάτων, Μοντέλα Μεταβλητών Κατάστασης, Χαρακτηριστικά Μεγέθη Συστημάτων Ανάδρασης, Συμπεριφορά των Συστημάτων Ελέγχου με Ανάδραση, Ευστάθεια Γραμμικών Συστημάτων Ανάδρασης, Η Μέθοδος του Γεωμετρικού Τόπου Ριζών, Μέθοδοι Ανάλυσης Συστημάτων στο Πεδίο της Συχνότητας, Ευστάθεια στο Πεδίο της Συχνότητας, Σχεδίαση Συστημάτων Ανάδρασης, Σχεδίαση Συστημάτων Ανάδρασης Μέσω Μοντέλου Μεταβλητών Κατάστασης, Εύρωστα Συστήματα Ελέγχου, Ψηφιακά Συστήματα Ελέγχου, Παράρτημα Α: Παρουσίαση του MatLab, Αναφορές, Ευρετήριο.

29χ21 εκ., 1016 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 629.8 (Αυτόματος έλεγχος)
Άλλα πρόσωπα: Νίκος Κωφίδης (Μεταφραστής) , Γεώργιος Α. Ροβιθάκης (Επιμελητής) ,
ISBN: 978-960-418-537-5
ISBN (10ψήφιο): 960-418-537-3
Βάρος: 3.064 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2016
Γράψε τη δική σου κριτική
76.99
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

69.29
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

O Robert Η. Bishop είναι πρόεδρος του τμήματος Αεροδιαστημικής Mηχανικής και Μηχανολογίας του Πανεπιστημίoυ του Τέξας, στο Austin. Έλαβε διάκριση "Joe J. Κing professor in engineering" και το 2002 τιμήθηκε ως διακεκριμένος εκπαιδευτικός από τη UT Academy of Distinguished Teachers. Ως ταλαντούχος εκπαιδευτικός ο R. Bishop έλαβε το βραβείο Martin Tactical Aircraft Systems για την εξαίρετη διδασκαλία του. Του απονεμήθηκε, επίσης, το βραβείο John Leland Atwood από την American Society of Εngineering Educators (Αμερικανική ένωση εκπαιδευτών μηχανικών) και το American Institute of Aeronautics and Astronautics (Αμερικανικό Ινστιτούτο Αεροπορικής και Αστροναυτικής), βραβείο που περιοδικά απονέμεται σε "πρωτοπόρους με σημαντική και διαρκή συνεισφορά στην εκπαίδευση που αφορά την αεροδιαστημική μηχανική". Ο καθηγητής Bishop είναι τακτικό μέλος της ΑΙΑΑ και ενεργό μέλος ων ΙΕΕΕ και ASEE. Είναι ένα διακεκριμένος ερευνητής τον τομέα της καθοδήγησης, πλοήγησης και ελέγχου των αεροδιαστημικών οχημάτων.

Ο Richard C. Dort είναι καθηγητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, στο Davis. Ως εκπαιδευτικός, είναι γνωστός για το έντονο ενδιαφέρον για τη θεματολογία των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και τις εφαρμογές της στο σύγχρονο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον. Έχει εκδώσει αρκετά επιτυχημένα βιβλία και εγχειρίδια χρήσης (handbooks) για μηχανικούς. Μεταξύ αυτών είναι το "Engineering Handbook", με αξιόλογες πωλήσεις, και η τρίτη έκδοση του "Electrical Engineering Handbook". Ο καθηγητής Dorf συμμετείχε, επίσης στη συγγραφή του βιβλίου "Technology Ventures", ένα πρωτοπόρο βιβλίο για την επιχειρηματικότητα. Είναι τακτικό μέλος της ΙΕΕΕ και της ASEE. Δραστηριοποιείται ερευνητικά στα πεδία "σχεδίαση συστημάτων ελέγχου" και "ρομποτική". Κατέχει τον τίτλο ευρεσιτεχνίας του ελεγκτή PIDA.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.