Σκοτεινά Κεφάλαια
zoom in
11.11€ -10% 10.00€
  • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

    Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

  • ISBN:

    9789609773027

  • Κατηγορίες:

    Πεζογραφία , Δοκίμια

  • Έτος κυκλοφορίας

    2016

  • Εκδότης

    Nightread

Α` Μέρος: Εκατό ποιήματα και μικρά δοκίμια για όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Εκατό ιστορίες για την αγάπη, την ελευθερία, τον πόνο, το θάνατο, τη μελαγχολία, την Ποίηση, τα ταξίδια. Εκατό κεφάλαια γραμμένα με απόλυτη ειλικρίνεια, εμπνευσμένα από το ατέρμονο σκοτάδι που χρωματίζει το είναι μας.
Β` Μέρος: Ο Χάρης ζει παγιδευμένος σε έναν ονειρικό ρομαντικό κόσμο όπου δεσπόζει η φιγούρα της αγαπημένης του συζύγου, Ιωάννας, βιώνοντας έναν φαύλο κύκλο ψευδαισθήσεων από τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει... Όλα αλλάζουν όταν στη ζωή του εμφανίζεται μια παράξενη αινιγματική μορφή, η οποία αρχίζει να τον στοιχειώνει προκειμένου να τον βοηθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια μέσα από μια σειρά αλλόκοτων εμπειριών.
Μοναδικός τρόπος για να ενώσει τα κομμάτια του παζλ είναι να αναβιώσει αληθινές και ψεύτικες αναμνήσεις, συχνά οδυνηρές, ώσπου να ξεδιαλύνει την πραγματικότητα από το φανταστικό βιώνοντας ένα ταξίδι σε μεταφυσικά χωράφια του νου.
Για όσους έχουν αγκαλιάσει το σκοτάδι και δημιουργούν εικόνες, ήχους κι αρώματα μέσα από αυτό.

Τζανέτος Καβαλιώτης

Τζανέτος Καβαλιώτης (Συγγραφέας)

Ο Τζανέτος Καβαλιώτης γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 1994. Μεγαλώνοντας αγάπησε τη μουσική και τη λογοτεχνία. Λατρεύει τα έργα των Edgar Allan Poe, Steven Erikson και J. R. R. Tolkien και τρέφει τεράστια αγάπη για τη μουσική του Chopin. Γράφει ασταμάτητα από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ενώ από τον Αύγουστο του 2014 αρθρογραφεί σε δύο μουσικά webzine, το anthem και το FeelA RockA. Κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με διάφορα μουσικά project. Από το 2010 συμμετέχει ως τραγουδιστής στους "Acheronʼs Chaos", ένα metal συγκρότημα από την Αθήνα. Τέλος, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. Δύο φωτογραφίες του έχουν φιλοξενηθεί στο Μουσείο Τέχνης του Ιζμαΐλ, στα πλαίσια του φεστιβάλ: "Friendship through Αrt can Change the World". Αυτή την περίοδο σπουδάζει Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
202
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.15 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση